AliorTrader - ECN.
Czekałem na wypłate z 5 minut bo osoba na statnowsku nie potrafiła obsłużć komputera i dokonac wypłaty + jakis telefon do śmiesznej babki która chciała coś zrobić dla zabawny chyba w stylu "On coś kradnie"?;d
Druga wypłata odbyła się bez problemu... poprostu w moim miescie chyba pierwszy raz komus wypłacali pieniądze z konta ALior Trader ;] Na uwage zasługuje brak takiej znajomosci w tym temacie. Jak zakładałem konto było podobnie. Przy zakładaniu konta kobiecie pociął się komputer, póxniej chciała ręcznie pisac formularz i zadzwoniła z pytaniem czy to ma byc konto Alior Trader z dokumentami związaynymi z inwestycją w papiery wartosciowe... tez się poryłem ;d
Druga wypłata odbyła się bez problemu... poprostu w moim miescie chyba pierwszy raz komus wypłacali pieniądze z konta ALior Trader ;] Na uwage zasługuje brak takiej znajomosci w tym temacie. Jak zakładałem konto było podobnie. Przy zakładaniu konta kobiecie pociął się komputer, póxniej chciała ręcznie pisac formularz i zadzwoniła z pytaniem czy to ma byc konto Alior Trader z dokumentami związaynymi z inwestycją w papiery wartosciowe... tez się poryłem ;d
Czasami przeglądam to forum i dostrzegam jedno... traderzy to ludzie a ludzie to idioci.
Rozumiem, że ten ktoś już jest zbanowany, ale ciekawi mnie czy przychodząc do banku gdzie obsługująca ma się znać na obsłudze kasowej (nie łatwa sprawa bo zależy od banku, ale w większości pokrywa się błędy z własnej kieszeni), kontach, lokatach, kredytach, kredytach hipotecznych ma się jeszcze świetnie znać - na bądź co bądź i wszyscy zdajemy sobie z tego sprawę - niszowej dość działalności jakim jest FX?IndyInwes pisze:Czekałem na wypłate z 5 minut bo osoba na statnowsku nie potrafiła obsłużć komputera i dokonac wypłaty + jakis telefon do śmiesznej babki która chciała coś zrobić dla zabawny chyba w stylu "On coś kradnie"?;d
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Wiesz, jak znajomy pisał recenzje z wizyty w banku był zmieszany... słyszałem, ze jeszcze wybierając pieniądze był pijany i zostawił jeszcze plecak z browarami no i po godzinie go odebrał.. Dobrze, ze kasjer był tak dobry, ze go przechował ;P Dziwny z niego typ ale kto go tam wie. Ja gram u tego brokera juz jakis czas i szczrze jest dobrze.
Jest osobny dział odnosnie lokat, kredytów. On był u zwykłego kasjera który tylko tym się zajmuje.
Jest osobny dział odnosnie lokat, kredytów. On był u zwykłego kasjera który tylko tym się zajmuje.