Odnośnie tych dwóch pytań - stosowny raport zostanie udostępniony w najbliższych dniach.buchcik pisze:1. Kiedy będzie dostępny jakiś raport, na którym będę mógł zobaczyć od razu jaki obrót w wybranym okresie wygenerowałem? Bo w tej chwili albo musiałbym robić dodatkowe obliczenia, albo muszę dzwonić na infolinię żeby się dowiedzieć.
2. Gdzie znajdę informację o tym na jaki procent prowizji zostałem od nowego miesiąca zakwalifikowany? (czy też znowu mogę tylko na infolinii się dowiedzieć, albo wyliczyć przy pierwszej transakcji) Odpowiednim miejscem na takie info byłoby chyba okienko "Rachunek", gdzie oprócz numerów, sald, depozytów, itp. było również pole "procent prowizji" i od razu byłoby widać.
Dodatkowo informacja odnośnie grupy prowizyjnej do której Klient został zakwalifikowany znajduje się w panelu Rachunek - kolumna Pakiet. Pakiet Trader 1 oznacza grupę prowizyjną 0,005%; Trader 2 oznacza grupę prowizyjną 0,0065%; Trader 3 oznacza grupę 0,0075%. Ponadto można się spotkać z grupą Trader 0 - dla osób, które podpisały umowę o rachunek Alior Trader przed jej faktycznym oddaniem do użytku.
Tutaj niestety nie mam żadnych informacji nt. kiedy będzie możliwość poprawnego eksportu danych do xls/csv.buchcik pisze:3. Kiedy będzie można wykonać raport w formacie EXCEL również do OpenOffica, albo przynajmniej jakiś parametr, gdzie się będzie wpisywało z którego programu ma domyślnie korzystać (albo w ogóle po co otwierać coś domyślnie, zamiast tylko zapisać w formacie XLS, a ja sobie już otworzę w czym tylko zapragnę) ?
Pozdrawiam,
Dariusz Wisniewski