Do czasuabx pisze:Właśnie mailowo Admiral zmienił status rachunku ze Standard na Micro.
Jeśli chodzi o obsługę klienta to jest na prawdę super. Podejście niezależnie od wartości rachunku jest na bardzo wysokim poziomie. Dodatkowo wszystko jest załatwiane na prawdę szybko.
Polecam
Admiral Markets - Wątek II
Powtarzam pytanie ponieważ zalezy i na odpowiedziadmkowal pisze:A czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy możliwym jest aby przy stratnej transakcji (załóżmy luka weekendowa) stan na rachunku był ujemny. I czy tą różnicę trzeba uzupełnić? Jest możliwość zadłużenia się u AM?
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
AK
luka weekendowa+ sl, margin call, stop out level =game over
Napisz do supportu AM. To dość dziwny wyjątek... sądze że broker będzie zabezpieczony i wyrówna Cię na zero so: ...admkowal pisze:Powtarzam pytanie ponieważ zalezy i na odpowiedzi
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Zastanawiam się bo jest to polecany broker z dobrą opinią. A przy zakładaniu konta jest mnóstwo dokumentów do przeczytania. Dodatkowo w języku angielskim a wiadomo że polakowi łatwiej po polsku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK
Zabezpieczony prawem transfer ryzyka,kapitału,bogactwa
Heh wg tego fragmentu pisma powiedziałbym, że stracić wobec tego możesz więcej... ale nigdzie nie pisze, że musisz to wyrównać. jak mogłeś stracić więcej niż miałeś ?
Broker niech sobie więc życzy większego zabezpieczenia.
Te umowy instrumentowe są luźne i naciągane jak indyjskie gacie
Tak samo myślę o kredycie... najchętniej wziąłbym wobec tego kredyt na powietrze albo CO2 (jak zabezpieczenie i poręczenie bogactwa) ogólnie .. przysługuje mi też symetryczna rekompensata z umów o emisji CO2 (na wzór odwróconych hipotek) ... tak jak broker wierzy w swoją umowę tak i ty ją potraktuj podobnie .. pół żartem pół serio
To są skutki abstrakcji myślowych w prawie.
Jakim prawem broker może Cię zadłużyć? Bo się zgadzasz? A czy broker zgada się na ryzyko. Dlaczego broker ma silniejszą wykładnię? Dobra dobra ..
Jakie jest prawdopodobieństwo że tak akurat Tobie się przytrafi?
Dodano po 3 minutach:
później musisz zmienić taktyke albo brokera 

Te umowy instrumentowe są luźne i naciągane jak indyjskie gacie
Tak samo myślę o kredycie... najchętniej wziąłbym wobec tego kredyt na powietrze albo CO2 (jak zabezpieczenie i poręczenie bogactwa) ogólnie .. przysługuje mi też symetryczna rekompensata z umów o emisji CO2 (na wzór odwróconych hipotek) ... tak jak broker wierzy w swoją umowę tak i ty ją potraktuj podobnie .. pół żartem pół serio
To są skutki abstrakcji myślowych w prawie.
Jakim prawem broker może Cię zadłużyć? Bo się zgadzasz? A czy broker zgada się na ryzyko. Dlaczego broker ma silniejszą wykładnię? Dobra dobra ..
Jakie jest prawdopodobieństwo że tak akurat Tobie się przytrafi?
Dodano po 3 minutach:
Co to za dobre opinie? Chyba nie przeczytałeś 1 tematu o AMadmkowal pisze:Zastanawiam się bo jest to polecany broker z dobrą opinią.
jest dobrzeCyb pisze: Do czasu Very Happy
tak do 2k ujdzie w gąszczu tych syfkówadmkowal pisze:Myślałem że AM będzie dobre na początek.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 20:10 przez reptile, łącznie zmieniany 1 raz.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
to prawda nie przeczytałem pierwszego wątku o AM. Masz jakieś złe doświadczenia? Dużo osób właśnie poleca AM i FxPro. Myślałem że AM będzie dobre na początek.reptile pisze:Co to za dobre opinie? Chyba nie przeczytałeś 1 tematu o AMadmkowal pisze:Zastanawiam się bo jest to polecany broker z dobrą opinią.
jest dobrzeCyb pisze:później musisz zmienić taktyke albo brokera
trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK
Witam .
Czy w formularzu rejestracyjnym do Gabinetu Inwestora:
https://tc.admiralfx.eu/
można używać polskich znaków w polach [ Imię ] i [ Nazwisko ] .
Wiem że na początku wątku jest informacja 'bez polskich znaków' w opisie rejestracji .
Mam wątpliwości odnośnie danych osobowych bo nie będą mi się zgadzać wtedy z dokumentami dla konta real.
Czy ma to jakieś znaczenie ?
Nie chcę czegoś namieszać od razu na starcie ...
Czy w formularzu rejestracyjnym do Gabinetu Inwestora:
https://tc.admiralfx.eu/
można używać polskich znaków w polach [ Imię ] i [ Nazwisko ] .
Wiem że na początku wątku jest informacja 'bez polskich znaków' w opisie rejestracji .
Mam wątpliwości odnośnie danych osobowych bo nie będą mi się zgadzać wtedy z dokumentami dla konta real.
Czy ma to jakieś znaczenie ?
Nie chcę czegoś namieszać od razu na starcie ...
Nie spiesz się , zawsze zdążysz stracić .