Admiral Markets - Wątek II
Polecam kontakt mailowy z AM, szybko się załatwia sprawy.
Pytanie : jak mocno są przestrzegane zasady minimalnego depo dla rachunku standard ? Jak wpłacę mniej niż 1000 PLN to rachunek nie ruszy ? Nie wczytałem się zbytnio w temat przed założeniem konta (miałem już kiedyś u nich konto i wyszedłem z założenia że nadal nie ma ograniczeń co do minimalnego depozytu) i zleciłem standard a posłałem mniej kasy. Ktoś się orientuje co dalej w takiej sytuacji ?
Pozdrawiam
Pytanie : jak mocno są przestrzegane zasady minimalnego depo dla rachunku standard ? Jak wpłacę mniej niż 1000 PLN to rachunek nie ruszy ? Nie wczytałem się zbytnio w temat przed założeniem konta (miałem już kiedyś u nich konto i wyszedłem z założenia że nadal nie ma ograniczeń co do minimalnego depozytu) i zleciłem standard a posłałem mniej kasy. Ktoś się orientuje co dalej w takiej sytuacji ?
Pozdrawiam
lepiej mikro... chcesz zerowac konto?abx pisze:Polecam kontakt mailowy z AM, szybko się załatwia sprawy.
Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

A czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy możliwym jest aby przy stratnej transakcji (załóżmy luka weekendowa) stan na rachunku był ujemny. I czy tą różnicę trzeba uzupełnić? Jest możliwość zadłużenia się u AM?
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 16:31 przez admkowal, łącznie zmieniany 2 razy.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK