ACTA: nadchodzi atak internetowej cenzury

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.

ACTA - znajomość ustawy (czy przeczytałeś) i stosunek do niej

Czytałem - nie chcę wprowadzania
28
41%
Czytałem - chcę wprowadzania
6
9%
Nie czytałem - nie chcę wprowadzania
27
40%
Nie czytałem - chcę wprowadzania
7
10%

Liczba głosów: 68

Awatar użytkownika
Jack
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jack »

ramaso pisze:Jack to nie forum onetu. Żale idź do kościoła wylewać, a nie śmiecisz.
:lol:

Nie wiem co to ma wspólnego z onetem-nie przesiaduje na tym portalu. Do kościoła nie chodze dla twojej wiadomości. Za żadną obecną frakcją polityczną nie jestem.

Poza tym to dział off-topic jakby jaśnie pan nie zauważył a zawartość linku powiązana z tematem-a dokładniej puenta:
W tym miejscu kończy się bajka, a zaczyna tok wydarzeń rzeczywistych. Koniec dopisze życie. Lecz już widać, że się w Polsce rozpoczęła pokoleniowa rewolucja młodych ludzi, którzy w przeciwieństwie do rządzących Polską zgredów stukających w klawiaturę jednym palcem, piszą na komputerze z zamkniętymi oczami, jak Halina Czerny-Stefańska na Steinwayu.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2012, 15:07 przez Jack, łącznie zmieniany 2 razy.

Płoć
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płoć »

Ja zgłosiłem Twój post. Jak możesz wyczytać z moich wcześniejszych postów trudno nazwać mnie fanem PO...-właśnie dlatego ja to zrobiłem.

Awatar użytkownika
Jack
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jack »

I co wpisałeś jako powód zgłoszenia ? Jack ma inne poglądy od moich a ja jestem nieomylny więc go zgłaszam :lol:

Jakbyś doczytał do końca to spostrzegłbyś (lub nie) dlaczego wkleiłem linka-nie chodziło mi tutaj o popieranie żadnej frakcji politycznej, tylko o pokazanie zdrowego podejścia młodych do życia-jak coś nie pasuje to wychodzimy na ulicę i mamy gdzieś burdel w sejmie czy klubowe wojenki. Polecam najpierw coś przeczytać a potem to komentować bo robisz z siebie pajaca.

Wertować Twoich postów nie mam najmniejszej ochoty, mam ciekawsze zajęcia. Poza tym patrząc na temat w czasówkach, nie posądziłbym cie o logiczne myślenie, także twoje zgłoszenia mi latają koło ucha. :wink:

Awatar użytkownika
peter_r
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: peter_r »

UFC hacked , wczoraj czy przedwczoraj..
http://www.dailytech.com/UFC+President+ ... e23883.htm

sonny
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonny »

LowcaG pisze:
sonny pisze:już jest po ptakach PODPISALIŚMY

jeśli 6 innych państw EU ratyfikuje to automatycznie obowiązuje u nas

niech ktoś to potwierdzi
No chyba to jednak tak nie działa, ale ekspertem nie jestem.

Nie ratyfikowaliśmy jeszcze. I nic nas jeszcze nie obowiązuje..
TO CZYTAJCIE

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/prote ... omosc.html

Płoć
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płoć »

Nasze asy dyplomacji i znajomości prawa. My name is Tusk. Prime Minister Tusk 8)

sonny, ja myślę, że należy zadać bardzo konkretne pytanie naszemu premierowi. Kto PRZECZYTAŁ umowę przed jej podpisaniem? No bo Zdrojewski chyba nie, Donald nie, Boni chyba też nie, Sikorski nie, może pani ambasador z nudów przeczycztala co jej przełożony kazał podpisać..., no ale kobieta musiała zrobic co jej kazali.

Więc kto to przeczytał z polskiej strony? Tłumacz? :twisted:
Niech wskażą dokładnie co i jak zmienili i co miało być i co im udało się ugrać korzystnego dla NAS.

PS Swoją drogą powiem Wam, że mili ludzie są w tamtej ambasadzie. Jak ktoś ma coś do załatwienia w Japonii i ma problem to można uderzać do nich. Mi pomogli kiedyś.

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

macie co chcieliście: Słońce Peru rulez! PO czyjej stronie staniesz idąc na wybory?
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

sonny
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonny »

Płoć pisze:Więc kto to przeczytał z polskiej strony? Tłumacz?
tłumacz też tylko pobieżnie, bo podobno nie odpowiada wersji angielskiej :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Trafek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Trafek »

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

Mighty Baz pisze:macie co chcieliście: Słońce Peru rulez! PO czyjej stronie staniesz idąc na wybory?
palikot przyszedl na demonstracje przeciw akta zostal wygwizdany, zwyzywany i szybko sie ewakuowal
korwin mikke tak samo...zaczeli krzyczec "stop kampanii wyborczej" i tez sie szybko zawinal do domu :)

np: http://www.youtube.com/watch?v=pteIYNTz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=lHmNHZtGi7g

i to jest wlasnie fajne...ze politycy ktorzy probuja cos ugrac dla siebie przy okazji demonstracji sa od razu kasowani...
nie sadze ze byloby inaczej jak rzad bylby PiSu, SLD czy jeszcze czegos tam innego

palikot i korwin dostali wyzwiska na demostracjach, tusk jest wrogiem nr 1, jarek to juz wogole przesadzil ze swoja hipokryzja...
kazdy by chcial byc przydowca tych demonstracji ale niestety protestuja LUDZIE a nie PARTIE :)
Mighty Baz pisze:PO czyjej stronie staniesz idąc na wybory?
ja jeszcze nie wiem...zaglosuje na hardocorowego koksa, na paris hilton albo na pinokia...albo poprostu narysuje wielkiego penisa markerem na calej karcie :)

najgorsze jest to ze nastepne wybory za okolo 4 lata i wiekszosc ludzi moze zapomniec o tym co jest teraz...
zobaczymy jak bedzie ale takich protestow nie pamietam juz od dawna w naszym kraju
jak juz kilka osob w temacie zauwazylo dobre jest to ze wreszcie ludzie sie ogarniaja i zaczynaja cos robic z tym calym bajzlem :)
jakie beda efekty zobaczymy

ODPOWIEDZ