7LS part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Witam. Zapytałbym czy warto zakupić tą książke, ale po Twoich wynikach nie będę zadawał głupich pytań.. Chyba się skuszę na powyższą pozycję..

Ewentulanie ma ktoś to w postaci ebooka ?
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

thefear pisze:Ewentulanie ma ktoś to w postaci ebooka ?
i powiedzcie mi jak w tym kraju ma być lepiej.... gość dopiero co przetłumaczył i wydał książkę a już znajdują się tacy co chcą za free ebooka bo to za dużo wydać tyle co w pubie na piwo jednego wieczoru.

ps. thefear nic osobistego po prostu wkurza mnie takie podejście.

Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Ciekawy. Są również płatne ebooki, zawsze tańsze niż książka drukowana.. A zapytać nie za szkodzi.

Pozdrawiam
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

axb
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: axb »

i mamy nową MN ale ona raz przekłamała kierunek - czyli poszła w górę i o dole zapomniała ale za drugi miesiąc powróciła - nadto myślałem ze znakiem zmiany była brudny wybuch Fukushima, skoro jednak nie to czekać należy - tylko kiedy wskoczyć do pociągu usd up z PLN?

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

<kerimb> Ty tak potrafisz łączyć różne wątki polityczne, światowe oraz wydarzenia z grą na FX :) dziś zabili Bin Ladena....
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
Mufant
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mufant »

czerwinek pisze:Ty tak potrafisz łączyć różne wątki polityczne, światowe oraz wydarzenia z grą na FX dziś zabili Bin Ladena....
Zobacz na kontrakty S&P oraz na srebro (-11% w max) oraz złoto - to jest odpowiedź

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

czerwinek pisze:<kerimb> Ty tak potrafisz łączyć różne wątki polityczne, światowe oraz wydarzenia z grą na FX :) dziś zabili Bin Ladena....
Dupa go tam ubili ... Zwykła propaganda ... On se żyje gdzieś i ma to głęboko w d ... CIA jest za mocna aby tak sobie rezygnować z takiego człowieka .... :D

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Ciało ben coś tam, zostało "pochowane w morzu" ...

:509: :509: :509:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Tak se myślę, że teraz coś piep...nie i zwalą wszystko na to, że to w odwecie jego organizacja zmajstrowała ... Odwrócą Rynek i jazda ... Ale to tylko taka zabawa w Nostradamo ... :mrgreen:

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

<kerimb> pisze:Tak se myślę, że teraz coś piep...nie i zwalą wszystko na to, że to w odwecie jego organizacja zmajstrowała ... Odwrócą Rynek i jazda ... Ale to tylko taka zabawa w Nostradamo ...
A jak wiadomo w Nostradamusa się nie bawimy :P. Ja dziś jeszcze kupuję. Zobaczymy jak się rynek ustawi jutro.

Zablokowany