Np ja na garść logicznych pytań odpowiadam - szczęście, że gram zgodnie z kierunkiem<kerimb> pisze:Na jakiej podstawie było to wejście? Możesz deko napisać? Czy uważasz, że po takiej W1 jak ta przedostatnia powinniśmy pojechać DOWN od razu? A co z konsolidacją? W jakim celu ona była i dlaczego ta przedostatnia W1 ma taki długi dolny cień?
7LS part 2
A dlaczego akurat w ten sposób? Zakładając, że powiedzmy jedziemy nawet do tych 1.4778 (bez pewności czy nie wyżej albo czy nawet teraz nie odwrócą; prawdopodobieństwo wskazuje jednak ...), dlaczego nie brać tych +180 pipsów? Dlaczego? Otóż, moje podejście jest takie ... Gram, to co widzę, ale staram sięanalizować sytuację i bawić się w swego rodzaju "jasnowidztwo"<kerimb> pisze:Ja sobie poczekam czy tą W1 dojadą do 1.4778 i czy później odwrócą? Jeśli odwrócą i zaczną zmieniać kierunek, to wtedy wlezę wszystkim co mam ...
Tak czy owak ... Cierpliwość ...
<kerimb> pisze:a powinno, to się stać z wykorzystaniem jakiegoś MOCNEGO UDERZENIA w polityce światowej lub "KATAKLIZMU"),
A nóż widelec wieścić jest łatwo<kerimb> pisze:Należy moim zdaniem bacznie obserwować akutalne wydarzenia na Świecie i próbować dostrzec co i czy coś ważnego nam "żydomasoni" i "syjoniści" szykują?