A tak naserio to można gdzieś znaleźć na jakiej podstawie zajmujecie te pozycje?
Trzy pary na pulpitShadi pisze:Jak Ty ogarniasz 3 pary jednocześnie to ja pojęcia nie mam
<kerimb> pisze:Jedna zależy od drugiej, więc jak idą to powinny razem. Dywersyfikuję pozycje, ponieważ nie wiem, która będzie miała największy ruch danego dnia. Oczywiście jeśli nie chce mi się zerkać nad potencjalnym TP. Proste, nic skomplikowanego. Dodatkowo, jak obserwuję trzy, to widzę, aktualną sytuację. Jeżeli na dowolnej parze coś nie gra, to wtedy dochodzę do wniosku, że skoro tutaj tak nie może być, to na innych również itd. Proste ...
O to ja skontrowałem Twojego shorta i mam longa. 1.4075 Czytałeś moze jego przemówienie?crocopip pisze:nie śpij nie śpij! za godzinę Benio będzie miał występ w TV<kerimb> pisze:Idę spać już na serio ... Ciekawe czy już jestem bogatszy czy znowu false break?![]()
Ciao!
no i zrób coś żeby mój short doleciał na 1.3959 i milo tydzień się skończył.
ja gram z mizernym sl powyżej wczorajszego low (kilkanście pips) ale nie mam czasu pilnować. wiec będzie wóz albo przewóz.donny pisze:O to ja skontrowałem Twojego shorta i mam longa. 1.4075 Czytałeś moze jego przemówienie?crocopip pisze:nie śpij nie śpij! za godzinę Benio będzie miał występ w TV<kerimb> pisze:Idę spać już na serio ... Ciekawe czy już jestem bogatszy czy znowu false break?![]()
Ciao!
no i zrób coś żeby mój short doleciał na 1.3959 i milo tydzień się skończył.