7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

<kerimb> pisze:Jak z łączem do Dukasa? Trza coś specjalnego czy na Bluconnekcie pójdzie?
<kerimb> pójść pewnie pójdzie (bo dlaczego by nie) tylko nie dziw się, że jak się łączysz w ten sposób to masz reqwoty... bez mocnego łącza zawsze będziesz je miał i to nie z winy broka (choć wiadomo, że pomagają takim ja Ty :) )

ps. nie napisałem tego złośliwie choć wiem, że ma taki wydzwięk ;)

Pozdrawiam i powrotu do zdrowia życzę

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

<kerimb> pisze:Ile czasu realnie trwa założenie konta?
Czekałem bite 2 tygodnie poza tym ok

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Ciekawy pisze:<kerimb> pójść pewnie pójdzie (bo dlaczego by nie) tylko nie dziw się, że jak się łączysz w ten sposób to masz reqwoty... bez mocnego łącza zawsze będziesz je miał i to nie z winy broka (choć wiadomo, że pomagają takim ja Ty Smile )
Ja napisałem, że tego nie było ... Od pół roku jadę na laptopie i komórce na Orange Business Everywhere i hulało aż miło ... Rekwoty, rekwotami nie mają nic wspólnego z szybkością łącza itd itd ... Jedynie DEMO AM i DEMO FxPro (REAL nie miałem) lepiej chodziło na stałym łączu lub kiedyś ADSLu w firmie i to zauważyłem ... REAL XTB chodził tak samo czy na Bluconnekcie Ery, czy na Play czy na Orange ... Blueconnect i Play trzymał połączenie nawet za miastem i przy szybkiej jeździe samochodem ... Orange się gubi ponieważ w ustawieniach nie można zmienić siły sygnały preferowanego (tak jak np. GPRS/EDGE w Erze) i się bardzo często gubił ... Itd itd ... W domu na jednym laptopie na innym koncie połączenie chodzi cały czas, na tym na którym gram w tej chwili na innym laptopie i komórce zaczęła się sieczka ... To konto wisi również na mnie tzn. na moje dane ... Tamto nie ... I tutaj jest zagwozdka ... :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

<kerimb> pisze:Rekwoty, rekwotami nie mają nic wspólnego z szybkością łącza
mają - im dłuższy ping tym gorzej. Wystarczy, że łączysz się z wolnymi serwerami broka. Poza tym dostawca internetu dostawcy nierówny... serwer serwerowi również ;)

ps. dam przykład - sam przełączam się na inny serwer u broka bo ZAWSZE łączy mnie z najgorzej pingującym - dzięki temu są większe reqwoty(choć pewnie to wynika z masy innych rzeczy). Dlaczego? moje "polecenie" zanim doleci do serwera cena zdąrzy się zmienić 5 razy ;) właśnie dlatego liczy się nie przepustowość łącza ale ping...

Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Kerimb z broków ja Ci polecam GFT, mimo że to broker MM to pierwsza liga, zlecenia wchodzą od razu, zamykane sa od razu, nie ma jakiś chorych nagle spredów bo dane, śmiga wszystko jak trzeba i jak ktoś skalpuje broker nie ma nic przeciwko, minusy trwa otwarcie konta ok tygodnia, jak wpiszesz małe dochody potrafią Ci konta nie otworzyć :-) jak ktoś gra na akcjach czy surowcach to w zasadzie mają każdy instrument chyba, do wyboru do koloru. Co mi się podoba w GFT mam przybornik , klikam raz i mam zlecenie od razu otwarte, w porównaniu do mt4 to czasami dobre kilka sekund szybciej.

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

są lepsi od tych broków co wymieniacie o wile lepsi jak chcesz wiedzieć to na priv ci odpisze tylko zadaj pytanie bo nie będę tu reklamował nazwy

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Jak tam Panowie Irlandia?

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Wszyscy śpią czy czekają? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mike_Scofield »

<kerimb> pisze:Jak tam Panowie Irlandia?
A co się dzieje w Irlandii?
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Dzisiaj UE przyjęła oficjalnie pomoc dla "zielonych wyspiarzy" ale Ci wyspiarze mieli dzisiaj około północy głosować w swoim parlamencie plan restrukturyzacji Państwa i nowy budżet. Od tego zależy czy wylezą z bagna czy nie i jaką drogą tym samym mogą pójść kolejne państewka będące w lichej sytuacji ... itd ...

Zablokowany