7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mike_Scofield »

<kerimb> pisze:Czuję się również wywołany więc Sorry! A Chorzów, to Śląsk? Tam jest granica?
Tak, Chorzów to Śląsk. Granica, przebiega(ła) wzdłuż rzeki Przemszy, nie w Chorzowie.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Przemsza

W II RP istniało autonomiczne województwo śląskie z własnym sejmem śląskim. Sosnowiec do niego nie należał ...

Do województwa należały miasta wg liczby ludności: Chorzów, Katowice, Świętochłowice, Bielsko, Rybnik, Cieszyn, Tarnowskie Góry, Pszczyna i Lubliniec.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2010, 00:12 przez Mike_Scofield, łącznie zmieniany 2 razy.
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield

Awatar użytkownika
w_ujek edek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: w_ujek edek »

Mike_Scofield pisze:
Tak, Chorzów to Śląsk. Granica, przebiega(ła) wzdłuż rzeki Przemszy, nie w Chorzowie.
prawde godo, a pierwszego maja to nadal gozdziki kobitom wreczaja :lol:

Awatar użytkownika
freeman
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freeman »

Dzień dobry
Ja też obecnie z Sosnowca, ale pochodzę z pięknego, spokojnego i czystego Podkarpacia, więc do tych odwiecznych antagonizmów jestem zdystansowany... :)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

Dzień Dobry wszystkim :)
Czychamy na longa czy gramy cos w między czasie? Gdyby tak edziu troszke do góry sie ruszył można by było szukać shorta.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Ja skończyłem na razie ... Mam nadzieję, że znowu nie za wcześnie ... :mrgreen:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Dzisiaj do tej pory: +9/2 +2/2 + 3/2 -8/2 +1/2 + 46 - 7 = +42 pipsiory

Łącznie do tej pory: +2211+42 = +2253 pipsiory
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

HEX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HEX »

ja dzisiaj to zrobiłem mistrzostwo!! Miałem shorta na edku i kablu w najlepszym miejscu dosłownie pierwszy rząd ale że mieli robic zjazd to trochę się pobawili oczywiście miałem SL dobrze ustawione ale sytuacja naprawde wyglądała groźnie to pozamykałem razem na jakies - 40 i do tego doszedł -20 UC jak zobaczyłem że to jednak wszystko wali otworzyłem Edka razem mam z niego ~ +100 zamknelem idealnie na mojej linii:D i kabel trzymam jeszcze bo raz że za póxno wszedłem to i tak ma jeszcze miejsce,a jak nei ma to trudno.
Także dzisiaj jakies +40 a powinno byc okolo 200. i jak tu się nie wkur....
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Dzisiaj środa, dzień zmyłek ... Ciekawe czy kolejna środa będzie tym dniem? ... Jak na razie zmyłki niet ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

HEX pisze:Także dzisiaj jakies +40 a powinno byc okolo 200. i jak tu się nie wkur....
Było minęło :) Ja wczoraj mogłem przykosić jakieś +400 jak bym trzymał zgodnie z planem ... Psycha siadła bo komórka i dupa zbita ... A beczeć nie będę ... :mrgreen:

Tera znowu dałem ciała ... To znaczy leci w dół Edek a Franek do góry, to wychodzi, że dałem ciała ale zagrałem zgodnie z planem ponieważ panowie nie podbierali tylko se polecieli od razu ... Trudno ... Już by setka była na Edku ale najważniejsze dla mnie, że nie złamałem reguł ... Dzisiaj dzień zmyłki więc różne rzeczy dziać się mogą ... Chyba, że panowie sobie już poszaleli i dadzą spokój ... Wtedy to będzie dzień marazmu zgodnie z definicją wykładu na wyższej uczelni ... :mrgreen:

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

O ile na franku nie mialem czystego sygnalu to edek mnie znowu zostawil.

Zablokowany