Dwa tygodnie gram na własnej gotówce ponieważ demo mnie zachęciło do próby sił. Oczywiście wcześniej na demie człowiek zarabiał 10% dziennie więc czemu by nie spróbować live? Gra na demie jakiś tydzień popchnęła mnie do zainwestowania ciężkozarobionych pieniędzy. Może "inwestowanie" to nie jest najlepsze słowo.
Po 1 tyg. chaotycznej gry (wzrosty na giełdzie) byłem do przodu jakieś 30%, po kolejnym tyg. straciłem 30% licząc od sumy bazowej.
Nie jestem z tych co się poddają prędko więc walczę dalej.
Przyjmijmy, ze dzisiaj jest 1 dzień grania (wczoraj duża strata była i chcę o tym zapomnieć).
Platforma: lamerska więc na razie nie zdradzę, zresztą na początek to nie jest najważniejsze.
Wartość rejestru "początkowego": 1519zł.
Założenia: średnio 3,55% dziennie do przodu (wiem, że to bardzo ambitnie i liczę, że mi pomożecie).
Może coś o mnie, by lepiej zwizualizować osobę.
Imię: Daniel
Czas na grę: w zasadzie nie limitowany.
Charakter: potrafię panować nad sobą, ale po serii spadków nie jestem już tego taki pewien

Zainteresowania: sporty samochodowe i motocyklowe, tuning ECU aut, mechanika samochodowa, windsurfing, akwarystyka.
Wykształcenie: inż. elektronik.
Czego oczekuję od czytających ten dziennik? Wytknięcia błędów w kulturalny sposób

Masz jakieś rady czy wskazówki to się podziel.
Chyba wystarczy tego wstępu.
-----------------------------------------
Kod: Zaznacz cały
Dzisiejszy dzień:
para pips zł czas:
----------------------------------------------------------
L EUR/CHF +9 +16,46 7:49-7:55 |
S USD/CHF +14 +7,70 8:42-8:46 |
S EUR/CHF +24 +70,37 8:02-8:46 |
----------------------------------------------------------
Suma: +47 +94,52 1h +6,22%
Podsumowanie:
Super początek, plan wykonany i nie chce kusić losu.