2 + 2 * 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

2+2*2=

8
10
12%
6
74
88%

Liczba głosów: 84

Awatar użytkownika
candleelephants2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: candleelephants2 »

Przemyślenia mam takie, że szkoda czasu siedzieć tyle godzin przy komputerze.
Najfajniejsze trendy zaczynają się w godzinach 08:30 - 09:30 oraz 13:30 - 14:30 i tu ostatnimi czasy szukam wejścia jak najbliżej średnich. Czasem wchodzę bez korekty odrazu jak korpus zamknie się ponad średnimi.
podsyłam parę wejść z dziś:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Jak dla mnie mistrzostwo :)
Obserwuje i analizuje jak wykorzystać takie sytuacje bez korekt ale jeszcze nie mam dopracowanego pomysłu aby już to stosować. A na pewno są bardziej dynamiczne i mają spory zakres więc jest w nich duży potencjał.

Siedzę w takich godzinach bo właśnie zrezygnowałem z etatu i po pierwsze jeszcze nie wiem jak zapełnić wolny czas a po drugie przynajmniej na początku muszę zweryfikować utrzymywanie się z FX więc poświęcam na to czas jak na pracę. W zamierzeniu myślę o tym aby trejdować tylko w godzinach 13-16 jak najwięcej się dzieje.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

guccon pisze: jeszcze nie wiem jak zapełnić wolny czas
guccon kup tarcze do darta i rzucaj ,świetny przerywnik między wejściami
i wyrabia koncentrację :wink:

mabe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mabe »

guccon pisze:Jak dla mnie mistrzostwo Smile
W tym miejscu miałeś przebicie LT.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Mr.T i to jest jakiś pomysł szczególnie, że kiedyś sporo grałem ale przestałem więc będzie okazja sobie przypomnieć. Jak się sprawdzi i przypomnę sobie jak się gra to wyzywam Cię na pojedynek w dowolnym barze i o dowolnej porze ;)

mabe nie rysuje LT ani SR ale patrze pod tym kątem na wykres przy większych interwałach. Przestałem opierać się na LT/SR ponieważ nie przekonało mnie łapanie lokalnych górek i dołków. Wole mniejszy ruch ale już potwierdzony.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

guccon
Pasjonat
Pasjonat

+5 :568:
No niestety nie wszystko zawsze wychodzi i na screenie całkiem dobry przykład. BE udało się szybko ustawić ale cena zamiast ładnie spadać wróciła ponad ostatnią spadkową świeczkę to zamknąłem z palucha a chwile potem jednak wróciło do kierunku. No ale będzie dzień na plus jak już nic nie zagram :lol:

Rano piękne sygnały były na ruchy w okolice 100p a ja dochodziłem do siebie ... nigdy więcej imprez w środku tygodnia :)

Obrazek

guccon
Pasjonat
Pasjonat

-5 :568:
Troche inny sposób wejścia niż zwykle i nie wyszło mi to na dobre ale będę dalej szukał nowych możliwości.
Zamknięte z palucha ale cena tak szybko skoczyła że zamykałem jeszcze przed BE a w historii zobaczyłem aż -5 :?

Obrazek

guccon
Pasjonat
Pasjonat

+5 :568:
Liczbą dnia jest dzisiaj 5 :lol:
Do kolekcji trzecia para i jeszcze raz fatalny moment wyjścia. Nic na siłę więc kończę. I na dodatek kolejne wejście inne niż wcześniejsze. Chciałem wyprzedzić to co ma się stać i ocena była prawidłowa ale zabrakło siły w tym ruchu głównie pewnie z powodu pory dnia.

Prawdę mówiąc zagranie trochę "na siłę" bo po przegapieniu początku dnia i dwóch wejść z sumą 0 koniecznie chciałem zakończyć dzień na plus :oops:

Obrazek

guccon
Pasjonat
Pasjonat

-5 :568:
Zaczęło przeszkadzać mi zgarnianie dobrej kasy w jednym trejdzie dziennie i od wczoraj kombinuje :wpale:

Obrazek

guccon
Pasjonat
Pasjonat

SL x3
Już najwyższa pora na przerwe. Po obiedzie i danych może uda się chociaż jeden plus dzisiaj złapać.

Obrazek

ODPOWIEDZ