Tylko ten jeden trejd wyżej dzisiaj na rozsądnym plusie. Wydawać by się mogło że wczoraj był trudniejszy dzień niż dzisiaj a ja kompletnie zawaliłem wyniki. Ponawiałem tam gdzie nie powinienem a nie ponawiałem jak SL okazywał się zbyt ciasny albo raczej wejście nie było odpowiednio precyzyjne. Przeanalizuje sobie jeszcze dzisiaj wszystkie wejścia aby jutro nie zmarnować tak głupio całego dnia.
Jest pierwsze wejście i złapane SL na ejku. Zaznaczyłem miejsce wejścia i jak już byłem poza rynkiem poszli zgodnie z kierunkiem. "Szczęście" w łapaniu SL dalej dopisuje
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Kolejne SL do kolekcji - tym razem na kablu. Edek i ejek poszły UP a na kablu trzymał s/r więc wejście z SL ponad ten poziom - zaznaczone na screenie. I teraz kto zgadnie gdzie był punkt ze złapanym SL ? nie nie to zbyt proste
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Dzięki za rysunek. Dla mnie bardziej prawdopodobne wydawało się szukanie okazji do S'ki na kablu mimo że na edku czy ejku szukałbym w tym samym momencie L'ki no ale korelacja przecież nie jest stałą regułą.
Zrobiłem sobie chwilkę odpoczynku od wykresu ale widzę żę było jakieś info bo było szybkie UP i chociaż na edku zrobili nową górkę to na kablu tylko wrócili do poziomu mojego SL. No a potem powrót do mojego kiedunku w dół i 30p dało się wyciągnąć.
Złapałem jeszcze inne SL i powiedziałem STOP. Dołożyłem kabla i ejka a przecież do tej pory miałem wszystko w miarę opanowane na edku. Już mniej więcej rozumiałem tą parę albo przynajmniej tak mi się wydawało i nie wiem po co dokładałem inne pary to chyba chciwość bo stwierdziłem że jak nie ma sygnału na edku to złapie na innej parze. Tylko zostałem za to ukarany.
Wróciłem do poczciwego edka. Pierwsze wejście na SL ale do drugiego dłuższy czas się przykładałem i jak miałem wcześniej tyle "pecha" to ten jeden raz dopisało szczęście Inaczej chciałem zgarnąć swoje pierwsze >50p ale czekam już 4 miesiące więc w taki sposób też mi pasuje
+83
SL jak zwykle na 4p było ustawione