2 + 2 * 2
Powoli zaczyna mnie irytować to AM. Trwają "prace na serwerze" więc ponosze jakieś tam większe ryzyko niż zwykle ale jak mi otwiera zlecenie 2 pipsy dalej niż wcisnąłem guzik a potem jeszcze szybko łapie SL i zamyka się prawie 1,5 pipsa dalej to się odechciewa 

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
uroki skalpuguccon pisze:Powoli zaczyna mnie irytować to AM. Trwają "prace na serwerze" więc ponosze jakieś tam większe ryzyko niż zwykle ale jak mi otwiera zlecenie 2 pipsy dalej niż wcisnąłem guzik a potem jeszcze szybko łapie SL i zamyka się prawie 1,5 pipsa dalej to się odechciewa
do tego prowizje...
a z ciekawosci jakie prowizje w AM Pro?
Nie wierz w trendy.
Takie uroki ale wcześniej raczej nie narzekałem a wszystko przez te prace które robią w AM. Daje im jescze ten tydzień a potem zmieniam.
Nie pamiętam % prowizji ale tutaj masz kwoty: http://guccon.mt4stats.com/
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
o ile to w PLN to sa OK. nietypowy masz MM - male pozycje na plus duze na minus.( taki zarcik, nie jestem fanem dzielenia pozycji
. )
powodzenia i byle do przodu !

powodzenia i byle do przodu !
Takie uroki ale wcześniej raczej nie narzekałem a wszystko przez te prace które robią w AM. Daje im jescze ten tydzień a potem zmieniam.
Nie wierz w trendy.
Może i się nadaje ale jaki to ma sens ... a AM PRO to teoretycznie STP więc nie jest źle.
Dzięki za info o futures ale nie jestem jeszcze gotowy aby zainwestować taką kwotę: nie czułyby się u mnie bezpiecznie
Dzięki za info o futures ale nie jestem jeszcze gotowy aby zainwestować taką kwotę: nie czułyby się u mnie bezpiecznie

Wejście testowe zrobione i nadal 'nie halo': zbyt małe ruchy ale wybrałem moment na S i po chwili nawet zrobili te kilka pipsów ale potem szybko wrócili i zatrzymali się na moim SL + 0,5 pipsa i dobrze że cena czekałem te 2 sekundy bo moje SL tutaj się złapało. Jakby cena się nie zatrzymała znowu by było zamiast 4p z dwa razy więcej.
Nie ma sensu tracić kasy. Wczoraj nie sprawdzałem a dzisiaj tylko to jedno wejście. W poniedziałek zrobie jeszcze jedno wejście ale przez weekend już zakładam sobie demo dukasa aby przypomnieć sobie co i jak no a potem pewnie przenosiny.
Udanego weekendu i pipsów życzę
Nie ma sensu tracić kasy. Wczoraj nie sprawdzałem a dzisiaj tylko to jedno wejście. W poniedziałek zrobie jeszcze jedno wejście ale przez weekend już zakładam sobie demo dukasa aby przypomnieć sobie co i jak no a potem pewnie przenosiny.
Udanego weekendu i pipsów życzę