Możliwe. Zanim pojawiła się oferta AM PRO już prawie byłem zdecydowany na dukasa więc może teraz ...
-4 -5
Ostatnio grałem na przebicie LT i dobrze to wychodziło a dzisiaj niestety nie i to od razu dwa minusy za podwójną stawkę. Chwilę odpocznę i może za chwilę podreperuje dzisiejszy wynik.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Tym razem wszystko dobrze zadziałało. Dzisiejsze dane dla EURO były lepsze od przewidywanych więc gdy kolejne takie nie były i nie było reakcji na wykresie pomyślałem sobie że zostanie to pewnie przez kogoś odebrane jako okazja to ruchu w drugą stronę i akurat dobrze się do tego przyłączyłem.
Pierwszą cześć zamknąłem na szukane >20p chociaż jak klikałem zamknij to cena była trochę niżej ale i tak wyszło 21p. Drugą pozycję ustawiłem dosyć wysoko z BE+10 ze względu na to że zjazd był gwałtowny i zatrzymał się na s/r. Też pewnie mogłem ją zamknąć ale wprowdziłem ją aby złapać >50p więc taki ustawiłem TP ale niestety została zamknięta na BE+
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Mój błąd z wejściem bo przecież wyraźnie widać było że mają dzisiaj od rana ochote na UP ale przy skalpie można przecież łapać ruchy w każdą stronę więc te kilka pipsów w dół widziałem. Tak czy inaczej znowu przeskoczyło mi SL z 4 na 7 a przy podwójnej stawce coś takiego na prawdę boli saldo konta.
Odpuszczam grę za podwójną stawkę zanim się z tym nie uporają. Z AM dostałem info że prace powinny potrwać do 7 dni więc mam nadzieję, że jeszcze najbliższy tydzień i wróci do normy. Szkoda by było zmieniać bo jak do tej pory było OK.
Podsumowanie tygodnia:
W końcu przekroczyłem i utrzymałem się ponad 20%. Trochę dziwne ale mam jakieś bariery przy tych okrągłych poziomach. Już dwa razy "liznąłem" 30% ale od razu wracam poniżej. To tylko kolejny problem z psychą więc najwyższa pora się z tym uporać.
Statystyki po 11 tygodniach
Wejścia: 240
Na plus: 121
Saldo: +27.48%
W załączniku dzisiejszy plus i BE. W pierwszym przypadku zamknąłem na BE bo na kablu i swissy było widać wyraźny ruch a edek stał więc stwierdziłem że może jednak dzisiaj nie będzie UP Chwile potem zrobili troszkę pipsów.
A skoro nie chcieli w górę to poszukałem okazji na S i nawet fajne znalazłem gdzie potem był ostry zjazd no ale nie wytrzymałem z pozycją i zamknąłem też z ręki jak zrobili małe odetchnięcie po tym zjeździe.
Brakuje mi jakoś tego dzielenia pozycji bo tak zamykałem pierwszą cześć na te kilka pipsów a drugą można było trzymać max albo do BE a teraz zamykam wcześniej niż to BE aby mieć chociaż minimalny zysk ale odłączam się automatycznie od większych ruchów.
Pojedyńczą pozycję też przecież można podzielić więc nie ma co narzekać i wracam do tego planu.
Pierwsza próba dużo pipsów nie przyniosła ale obie połówki na plus. Taki mały ruch żeby sprawdzić jak te poślizgi w AM o tej godzinie występują i zamknięty w porę bo chwilę potem doszło do SL.
Chyba muszę zacząć dzielić pozycję na 3
Ładnie złapałem górkę bez nadmiernego ryzyka i tak szybko zamknąłem obie części a upragnione od dawna >50p było w zasięgu kilkunastu minut
Druga próba włączenia się w dalsze spadki zbyt wczesna i mam SL zamiast kolejnych plusów.
Nastawiałem się na złapanie S'ki. Pierwszą cześć zamknąłem prawie na BE ale w statach jest minus a zamknąłem bo cena zamiast przebić wyznaczony poziom odbiła się od niego. Drugą cześć potrzymałem i miałem zamiar ewentualnie zamknąć na minusie przed SL jak przebije LT ale cena wytrzymała i w następnym podejściu pokonali wyznaczony wcześniej poziom. Zamknąłem pozycję jak się zatrzymali po gwałtownym spadku. Planowo tutaj miałem zamknąć pierwszą cześć a druga już by była na BE+ i skoro na razie wygląda na S początek dnia może potrzymałbym dłużej niż >20p.