W sumie podobny ruch co dziś USDCAD. Z jednego kielicha pili

... też w góręNieśmiertelny Trader pisze: ↑30 paź 2019, 17:13W sumie podobny ruch co dziś USDCAD. Z jednego kielicha pili![]()
![]()
Pary z AUD na prawdę fajnie latają, ostatnio praktycznie tylko GBPAUD, EURAUD i opisywany AUDUSD teraz. Minusy... jak wspomniałeś ruchy nocne... Z drugiej strony zawsze mogę odespać za dnia a i nie jest to też zawsze. Najbardziej niecierpliwy jest moment samego wejścia by wyczuć czy zakładany scenerio będzie się sprawdzał, czy ma w ogóle szanse powodzenia. No i też zazwyczaj trzymam 1-3 dni max. To byl experimento który bardzo ładnie wyszedł, chyba... bo zakladalem jeszcze ze 400 pipsów up a zrobili dopiero 200, lacznie 500-600 mialo byćcajto pisze: ↑01 lis 2019, 11:51Trochę się miotasz na tym A/U, jakby ci loty za bardzo na psychikę weszły![]()
Masz wizję osłabienia dolara na głównych parach, dwie pozycje na L na Aussie ze sporym zapasem, bo na prawdę ładnie się wstrzeliłeś, nie śpisz w nocy, a ruchy po 15p gonią cię z rynku.
I to gdzie - ponad spadkową TL, powyżej wybitego oporu na D1.
Opcja na UP - odbicie od TL i dalej góra do 161F na 0.7032
Opcja na S - zejście poniżej strefy oporów i przebicie 0.6809, nawet jeśli, to i tak dla S zaraz zaczyna się mega mocna strefa wsparcia, więc łatwo nie będzie.
A może i dobrze że zamknąłeś... na A/U największe ruchy w nocy, jeszcze byś się na tych czatach w zombiaka zamienił![]()
Nieśmiertelny Trader pisze: ↑15 sty 2020, 23:01Pozamykane... pyty nie chcą iść. Za długo zwlekałem. O decyzji zaważył 3 dniowy Swap w środy. Naliczyłoby mi kolejne -400 zł. Padaka z tym Swapem. Wrrr![]()