Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Jones »

Adrianoforex pisze:.............................

DO fachowców pytanko, czy po kazdym zalogowaniu takiej osoby na konto będę musiał odblokowywać konto (zdarza mi sie tak u jednego polskiego brokera, gdy ktoś inny loguje sie by podpatrzeć)? Czy musze ograniczyć ilość osób mogacych odwiedzać. I najważniejsze, czy podczas ich odwiedzin mnie będzie wyrzucało.
nie powinno tak sie dziać widocznie broker coś blokuje
ja mam na VPS non stop 2 konta zalogowane a z komputera w domu wchodze kiedy chce i nic nie przeszkadza
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Jones pisze:
Adrianoforex pisze:.............................

DO fachowców pytanko, czy po kazdym zalogowaniu takiej osoby na konto będę musiał odblokowywać konto (zdarza mi sie tak u jednego polskiego brokera, gdy ktoś inny loguje sie by podpatrzeć)? Czy musze ograniczyć ilość osób mogacych odwiedzać. I najważniejsze, czy podczas ich odwiedzin mnie będzie wyrzucało.
nie powinno tak sie dziać widocznie broker coś blokuje
ja mam na VPS non stop 2 konta zalogowane a z komputera w domu wchodze kiedy chce i nic nie przeszkadza
No tak, tylko bardziej chodziło mi o to czy ten kto loguje się jako gość mimowolnie nie rozłącza mnie platformy (tak sie dzieje u jednego z moich brokerów(. Pytanie czy może ja gdzieś błąd robię.

Jestem tez ciekaw jak zachowają się prześmiewcy, czy padnie choć słowo przepraszam. I żeby nie zaczęły sie ataki, że chcę na tym zarobić. Ja już nic nie muszę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Będąc świeżo po lekturze journalu Mr T i w trakcie lektury journalu krisa o price action jestem w szoku. Jesli to wszystko bardzo madrze się poukłada to przy bardzo krotkim stopie można grac o wiele większymi pozycjami. I nie ma tu kompletnie miejsca na martyngała czy grida, tak powszechnie krytykowanych choć często używanych przez Szwajcara i Wuzę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

Po prostu 3 zagrania edkiem po 22-25 pipsów netto. Może to był artowny dzień dla takiego układu, ale największy SL ze spreadem i prowizją u brokera wyniósł w tych przypadkach coś koło 5-6 pipsów a najmniejszy niespełna 4 pipsy. :shock: :shock: :shock: :shock: Do zakończenia rehabilitacji i maóej przeróbki domu zgłębiam wiedzę tajemną, ale z tego prawdziwego PA. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A na razie akces na podgląd kont dała tylko jedna osoba. Czyżby niektórzy mocni w buzi nie chcieli użyć pokerowego "sprawdzam". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Witam,

ja nie wiem jaki problem z mt4 przecież na hasło do podglądu "inwestora" się może zalogować milion pięćset sto dziewięćset osób i nie powinno mieć to żadnego wpływu
na połączenie poprzez hasło właściwe służące do własnej autoryzacji i handlu. Szwajcar podał numer rachunku i hasło inwestora (do podglądu).
Osoba na podglądzie to sobie może obserwować, bo uprawnień poza podglądam żadnych nie ma oczywiście.

Pozdrawiam,
Leo
Ostatnio zmieniony 20 lut 2014, 23:25 przez Leonardo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Leonardo pisze:Witam,

ja nie wiem jaki problem z mt4 przecież na hasło do podglądu "inwestora" się może zalogować milion pięćset sto dziewięćset osób i nie powinno mieć to żadnego wpływu
na połączenie poprzez hasło właściwe służące do własnej autoryzacji i handlu. Szwajcar podał numer rachunku i hasło inwestora (do podglądu).

Pozdrawiam,
Leo

Oki. Qiwm. U ECN nie mam problemów gdy gośc sie loguje to mnie wyrzuca. U MM niestety za kazdym razem gdy gośc się loguje to ja musze normalnie poprze stronę www wejśc na rachunek i odblokować MT4 by móc robic transakcje

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Adrianoforex

Sam używasz GRIDu i Martyngału. Ja nie. Dlatego krytyka z mojej strony będzie zawsze.
Po fakcie możesz pokazywać cuda na kiju.
Pokaż wreszcie jak GRIDujesz w stylu koników.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2014, 23:29 przez Szwajcar, łącznie zmieniany 1 raz.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

To pewnie jakiś lipny ten MM, czasem może być tak że masz nad sobą anioła i przeszkadza :D
Nie w jego interesie by ktoś widział zawierane transakcje, bo kopiować można itp.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Szwajcar pisze:Adrianoforex

Sam używasz GRIDu i Martyngału. Ja nie. Dlatego krytyka z mojej strony będzie zawsze.
Po fakcie możesz pokazywać cuda na kiju.
Pokaż wreszcie jak GRIDujesz w stylu koników.

Wystarczy wejść na twój watek na innym forum i łatwo znajdzie się równiez o twoim gridowaniu. Co do pokazywania po fakcie to zgadzam się i zastosuję twoją metodę zamykania ust niedowiarkom. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Czyli bezpośredni podląd do konta. Jak to sie mówi kopareczki co poniektorym opadną. Niestety wyda się kim jestem po wynikach za 4 miesiące 2013 rooku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

To co opisałem odnośnie GRIDu to był przykład. Nikt tego nie stosuje, bo średnio co 3 miesiące tamten opisywany GRID bankrutuje.

Myślisz, że GRIDując w dwie strony co 10 pipsów na EurUsd można długo pociągnąć? Potem i tak straty przewyższają te małe zyski z pozycji. Zainteresowanych odsyłam na kilka stron mojego dziennika na innym forum Akhha.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

to jest sens gridować co 10 pips? nie lepiej co 30-50 jak już?

Zablokowany