Tak już mam, że jak chcesz mnie do czegoś przekonać to musisz mieć LOGICZNE argumenty. Jak nie masz to sorry, możesz sobie to nazywać nierefromowalnością czy czymkolwiek innym.zz pisze: Gren,jesteś nie reformowalny,i niech tak zostanie,
Niee ? To popatrz choćby na pierwsze zdanie swojego poprzedniego postu.zz pisze: ja żadnych osobistych wycieczek nie robię,po prostu nie mogę zrozumieć jak długo można tłumaczyć to samo?,
Przeczytałeś co napisałem wyżej ? Zrozumiałeś ? Chyba nie. Mówię Ci, że w dniu interwencji SNB miałem kilkadziesiąt pozycji. Założyły je EA ustawione na slippage 0. Skoro slippage było równe 0 a miałem pozycje to NIE MOGŁO być poślizgu. Bo gdyby był poślizg to pozycje by nie weszły, czyli by ich nie było.zz pisze: a jeżeli chodzi o Twój przykład to już to widzę jak podczas interwencji nie miałeś poślizgów,
Mógłbym Ci wrzucić tu logi - ale po co .... jak już pisałem - niczego to nie dowodzi.
Gdzie konkretne masz te 3-5 pipsów poślizgu. Ile razy Ci się to zdarzyło i ile transakcji zawarłeś ? U jakiego brokera ? Bo jakoś na forum ludzie jakoś nie piszą coby były takie problemy.zz pisze: a na normalnym spokojnym rynku brokerzy robią poślizgi na 3-5 pipsów...,
ZZ czy Ty cośkolwiek piszesz ze swojej praktyki? Czy tylko z rozmów z tymi doświadczonymi traderami ?zz pisze: poślizgi u brokera ECN , a Ty mi mówisz że podczas interwencji nie miałeś poślizgów ?,rozmawiałem z doświadczonymi traderami, którzy potwierdzili ,obserwują rynki od wielu lat że mieli na spokojnym rynku poślizgi kilku pipsowe,a na prawdziwym rynku tych poślizgów nie było.
Bo jak to jest Twój główny argument, że doświadczeni traderzy tak mówią i nie masz żadnego innego (powtarzasz to już któryś raz) to ja się pytam: ile Ci twoi traderzy zawarli transakcji u tych "złych brokerów" ? Ile z tych transakcji miało poślizgi ? I kim są Ci doświadczeni traderzy?
No proszę. Doczekałem się kolejnej osobistej wycieczki - a ponoć takich nie robisz.zz pisze: PS, gren,a co tyczy CFD,to wierz mi,nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.
To proszę bardzo uświadom mnie co takiego napisałem źle. W czym się myliłem pisząc o różnicach w CFD opartych o index pieniężny i o index kasowy.
Czekam na konkrety. Potrafisz wyjaśnić w czym się myliłem ? Czy może jedyne w czym jesteś dobry to zagrania w stylu "ja wiem ale nie powiem" ?
Mówiłem już, żebyś tego typu zagrywki i insynuacje raczył zachować dla siebie - więc teraz kawa na ławę. Gdzie się myliłem: argumenty i dowody.