Gorący temat zrywanie połączemia.
To ja dziś wziąłem sie za przestawianie priorytetów dostępu do neta w programie monitorującym i przypadkiem zablokowałem ruch wychodzący na 2 hostach z których korzystały 2 platformy i to w momencie, gdy postanowiłem przejść na strone byków. Do tej pory rozgryzałem co się stało instalując na nowo różne programy itp 

Ostatnio zmieniony 21 sie 2012, 12:02 przez sznurek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
a brokerzy chcą zwabić profesjonalistów z grubą kasę czy leszczy pokazując w tv że FX to gra komputerowa? ....Little Scalper pisze:tu nie chodzi o levar do kapitału bo broker nie jest głupi i nie da wielkiego levaru przy wielkich pieniadzach. broker wie ze jest moda na FX i wielu leszczy bedzie chcialo spróbowac
tak ale grająć na H1 zanim przewali depo to czegoś sie nauczy a grając na M1 przewali 10x depo i może minąć tylko miesiąc i tu jest ta subtelna rożnicaLittle Scalper pisze:bedzie mial co 5 min, na h1 juz co pare godzin. Dlatego szybciej traca na m1 bo czestotliwosc
Z lewarem chodziło mi o to że grają za max, ale wystarczy dać takiemu lesczowi możliwość a on już sam zadba aby z niej skorzystaćLittle Scalper pisze:Majac wielki levar kto zabrania ryzykowac w granicach rozsadku, czy to broker odpala nam loty czy my sami ?

Dodano po 1 minutach:
Pewnie dlatego, ja grałem czysto manualnie i poślizgi w AM na dax sa nie do zniesienia, podczas gry limitami i stopami wszystko wchodziło prawie idealnie ale wole zajmowac pozycje ręcznie więć sie przerzuciłem po prostu na wysokie TF gdzie wszystkie problemy ustały za sprawą magiiLittle Scalper pisze:może dlatego ze gram stop/limit

-
- Stały bywalec
Zamiast deliberować przez następne 20stron o powodach zrywania połączeń odpalić konto i zostawić na kilka dni, tygodni 24h na dobę. Zawsze to będzie jakieś porównanie bo póki co narzekanie m tyle sensu co mierzenie długości dłonią
p.s. Mam konto w FxPro odpalone 24h na dobę nie handluję na nim ale wiem że tracę połączenie z serwerami przynajmniej kilka razy dziennie. Czy broker poluje na mnie? - no idea - ostatnie zlecenie grudzień 2010 roku
p.s. Mam konto w FxPro odpalone 24h na dobę nie handluję na nim ale wiem że tracę połączenie z serwerami przynajmniej kilka razy dziennie. Czy broker poluje na mnie? - no idea - ostatnie zlecenie grudzień 2010 roku
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów