Bo tak liczyłaśelusia pisze:No dziewica ze mnie żadna z 2 dzieci![]()
![]()

Bo tak liczyłaśelusia pisze:No dziewica ze mnie żadna z 2 dzieci![]()
![]()
marekdt pisze:Pewnie się przewraca.pedro pisze:gbpjpy, 1h, rozpiska? https://www.tradingview.com/x/N7Rsfg4k/ ... zgodziłby się Eliott czy w grobie się przewraca?
Jednak - to normalne, można się pomylić, bo to pierwsza fala...
Na GBPJPY na M15-M30 mamy falę a, falę b - i teraz szykują się z falą c powolutku imho...
na m30 gów.... widać analizy to na 1D trza robić na niższych to sie łapie dołki lub szczyty jak wiesz już pod co grasz to tak według mnieZbychuM pisze:Panowie, żeby zakończyć te osobiste wycieczki proszę o zmasakrowanie tego wykresu
http://charts.mql5.com/4/446/sp500-m30- ... s-as-2.png
może ty lukipiasek może skomentujesz go jakoś merytorycznie ....
Nie martw się elusia 2 dzieci przynosi szczęście na forexieDamiano1100 pisze:Bo tak liczyłaśelusia pisze:No dziewica ze mnie żadna z 2 dzieci![]()
![]()
Nie wracaj nigdy, szkoda pieniędzy.MIMI pisze: Nie gram, bo zabralem wszystkie kasy z kont, na razie tylko patrze, wroce dopiero w czerwcu. Nie mam szczescia do konca maja, kazdego roku, mam takie przeczucie.
Nie gram, bo zabralem wszystkie kasy z kont, na razie tylko patrze, wroce dopiero w czerwcu. Nie mam szczescia do konca maja, kazdego roku, mam takie przeczucie.harymilloki pisze:Podstawowy błąd "ja myślę że tak będzie ale nie zainwestuje". A potem a jednak mogłem zainwestować, tyle kasy bym zarobił.MIMI pisze:Ja tez mysle, ze bedzie wzrost na indeks najmniej do konca kwietnia. Ale na razie niz nie gram. Moze w czerwcu na long.lukpiasek pisze:czy na prawdę wszyscy widzicie tylko krach ? nie ma tu kogoś jak ja który by widział że jesteśmy w dołki na indeksach i to okazja do kupna ? bedzie jak z edkiem wszyscy krzyczeli że spadnie a ja że 1.4 i co jest bliżejkurka wodna chłopaki ogarnijcie się troszeczke ta zadyma z rosją to tylko okazja do kupowania za kilka dni bedziemy się zastanawiać co się stało że znowu tak wysko indeksy
ja wziąłem L na jap225 i s&p pod hossę za kilka dni lub tygodni zobaczymy kto miał racje
i pamiętajcie że medialna papka to nie analiza fundamentalna
Absolutnie nie chciałem sugerować żadnego powodu do zmartwień 2 dzieci to 2x większy powód by osiągnąć sukces na FX.kk.dreamer pisze:Nie martw się elusia 2 dzieci przynosi szczęście na forexieDamiano1100 pisze:Bo tak liczyłaśelusia pisze:No dziewica ze mnie żadna z 2 dzieci![]()
![]()
![]()
też mam 2