Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Pierz Andrzej pisze:
sc17 pisze: na tym jak dla mnie koniec tematu bo zaraz admin mnie zbanuje za to że nie chwalę Armady jak reszta a wieć pewnie "jestem z konkurencji" :)

do momentu w którym nie złamiesz regulamin kolego żaden Admin Cie nie zbanuje więc nie "obrażaj" i nie wypisuj bzdur w naszym kierunku !!!

ja mam pytanie dlaczego nie jesteś taki odważny jak obeznany żeby pisać z własnego nicka tylko rejestrujesz nowe konto wyłącznie do tego celu ?? :)

daje na 100 % ze to konkurencje bo widza ze duzo ludzi tutaj przechodzi :)

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

czy tylko ja dzisiaj miałem usd/jpy otwartego z luką na 94,34, gdy na innych platformach kurs był na 94,53?
podejrzewam, że to z powodu otwierania rynku przez Armadę o 23:05

notabene w wyniku tego świeczki od 23 do godziny 1 w nocy układają się w pokraczny sposób - są spóźnione o 5 minut;
jeśli już nie można nic w tej sprawie zrobić - nic z tymi świeczkami, może uda się przesunąć przerwę na 0:00?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
MarkoS
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MarkoS »

Czasami dobrze jest trochę wzburzyć wodę aby wypłynęły na powierzchnię sprawy na które wielu z nas nie zwraca należytej uwagi - bezpieczeństwo naszych środków na kontach brokerów powinno być priorytetem.A broker nawet najlepszy nie może mącić tej wody bo straci zaufanie klientów.

Awatar użytkownika
odkrywca
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: odkrywca »

Witam,

Zmienilo sie moze cos w temacie VPSu?
gupiś.

Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zealot »

Dyskusje o pochodnych latwo rozstrzygnac:
Czy dokonujac transakcji u broka stajesz sie wlascicielem waluty? czy mozesz ja wyplacic/swobodnie dysponowac?
Jaka jest podstawa prawna transkcji w Twoim imieniu? jakies pelnomocnictwo?
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

benek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: benek »

Witam

dlaczego Armada promuje tylko większych inwestorów w promocji TRADER MIESIĄCA ?

Proponuję oczywiście mniejszą nagrodę dla ( np 250$ ) klientów z mniejszym portfelem :D
Pozdrawiam
benek

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Przecież tam minimum to 1500 pln. To jest większy inwestor ?

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

Witam

Ja przechodziłem 2 sprawy przeciwko brokerowi Alpari regulowanemu w Nowej Zelandii oraz brokerowi AVAFX regulowanemu w Irlandi i mogę powiedzieć tym wszystkim, którzy bezgranicznie wierzą w te regulacje. Czy on będzie regulowany tam czy, gdzieś indziej nic to dla klienta nie znaczy. Każda sprawa musi trafić do sądu, żeby można było coś zrobić. Ja to wiem bo, żaden regulator w mojej sprawie nic nie zrobił, a nawet więcej jeden pogorszył sprawę, która trafiła do kancelarii prawniczej i jest prowadzona jako pozew zbiorowy. (Po zakończeniu opiszę w moim wątku coś więcej) Odnośnie regulatorów to mogę powiedzieć, że to strata czasu. Zaraz ktoś napisze, że nie są oni od tego i to nie ich sprawa. Ja powiem tak, żeby nie regulator to bym wogle znajdował się w innym miejscu mojej sprawy dlatego tak nie wierzcie w regulatorów. Oni tych chcą odznaczyć jak najszybciej sprawę jako zamknięta i nic więcej. Ja troche siedzę w tym FX i nie znam, żadnej osoby, która by dzięki regulatorowi coś odzyskała. Brokerzy dobrze widzą jak wygląda sprawa z drugiej strony na ile mogą kroić klientów, którzy nie pójdą do sądu bo to koszty i nie pewna wygrana.

Wybierajcie raczej brokerów nie najtańszych bo mają 1 pips mniej tylko takich, którzy nie grają przeciwko wam bo tu jest konflikt interesów. Dziwne, że KE nie weźmie się za to i nie posprząta niego śmietnika FX z tego syfu jaki powstał przez ostatnie lata. Widać to po przykładzie kary dla FXCM rok temu i odszkodowania dla klientów za rekwoty dlaczego dostali tylko klienci z USA? Bo tam jest regulator, a tu to co jest? Wielkie gó....
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy

Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zealot »

chodzi o obowiazek segregowania srodkow klientow na oddzielnych kontach jesli dobrze zrozumialem. ale bez pelnomocnictw to wciaz jest wewn sprawa broka.
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

ja zrezygnowałem z założenia konta w Armadzie :) śmiech na sali żeby wymagać jakieś faktury, rachunki, itp. badziewia przy weryfikacji adresu zamieszkania, skoro na dowodzie osobistym widnieje jak wół... nikt nie pomyślał że ktoś takowych z ostatnich 3 miesięcy może nie posiadać ;)

ODPOWIEDZ