A kto tam stosuje SL? Jak idzie w przeciwna strone, to wiekszosc usrednia stratna pozycje, a potem przymyka z zyskiem na odbiciu. Tyle, ze w realu takie numery czesto zeruja konto.SEROL666 pisze:Zulutrade to ściema było już na forum.. stara szkoła naciągaczy... kto wytrzyma 300 pips SL ???
ZuluTrade
Z AAAFX nie mam doświadczenia.Robczan pisze:Jakiego brokera byście polecali do współpracy z zulutrade? Aktualnie korzystam z admiral markets, ale oni chyba nie są obsługiwani, więc musiałbym założyć nowy rzeczywisty rachunek... AAAFX jest wskazywany jako "Zintegrowany z zulutrade", możecie mi coś o nim powiedzieć? Pozdrawiam.
Jeśli mogę cos polecić to FXDD ma zalety takie jak: posiada mikroloty 0.01 oraz zasilenie konta możliwe PAyPal Karta kredytowa oraz bank. Uważam że jest to wygodne zasilanie rachunku bo jest na koncie natychmiast.
A czy ktoś z Was grał na tym żywymi pieniędzmi? Mi się to wydaje naprawdę niezłym pomysłem, co prawda na początku wziąłem jakichś kiepskich dostawców, i zjechałem na $43000, ale po wybraniu 3 innych i odpowiednim doborze maksymalnej ilości lotów i pozycji mam prawie same zyskowne, w tej chwili mam już $49300...
Niektórzy z Was piszą, że to jakiś przekręt - możecie to rozwinąć? W jaki sposób ZuluTrade może być "przekrętem"? Pozdrawiam.
Niektórzy z Was piszą, że to jakiś przekręt - możecie to rozwinąć? W jaki sposób ZuluTrade może być "przekrętem"? Pozdrawiam.
Witam.Robczan pisze:A czy ktoś z Was grał na tym żywymi pieniędzmi? Mi się to wydaje naprawdę niezłym pomysłem, co prawda na początku wziąłem jakichś kiepskich dostawców, i zjechałem na $43000, ale po wybraniu 3 innych i odpowiednim doborze maksymalnej ilości lotów i pozycji mam prawie same zyskowne, w tej chwili mam już $49300...
Polecam użyć dostawcę o nazwie TTT-Profit.
Rozumiem że masz na zulutrade konto "DEMO" więc albo zrób nowe i podepnij TTT-Profit albo dołącz do istniejącego konta. Z tym że nie ograniczaj ilości otwartych pozycji i nie szalej z wielkością lotów. Na DEMO jest 50 000$ wiec przy tej wielkości można zostawić ustawienia na "standart" czyli 1 lot. Polecam abyś zrobił nowe konto DEMO i podpiął TTT-Profit i zostawił na 30 dni a zdziwisz się!!!
Jedna uwaga dla grających w realu, błędem jest używanie więcej niż 2-ch dostawców !!!
Miałem też takich co mieli 100$ czy 500$ i podpięli 30 dostawców i za kilka dni było pozamiatane.
To nie jest przekręt tylko niektórym brak rozsądku ze 100$ chcą zrobić majątek.
Zasada na rynku walutowym to grać 5% kapitałem.
Gdyby trzeba jakiś dodatkowych informacji służę wyjaśnieniami na "pw" lub e-mail.
Pozdrawiam
Moj pierwszy post, witam wszystkich!stabil pisze:Witam.Robczan pisze:A czy ktoś z Was grał na tym żywymi pieniędzmi? Mi się to wydaje naprawdę niezłym pomysłem, co prawda na początku wziąłem jakichś kiepskich dostawców, i zjechałem na $43000, ale po wybraniu 3 innych i odpowiednim doborze maksymalnej ilości lotów i pozycji mam prawie same zyskowne, w tej chwili mam już $49300...
Polecam użyć dostawcę o nazwie TTT-Profit.
Rozumiem że masz na zulutrade konto "DEMO" więc albo zrób nowe i podepnij TTT-Profit albo dołącz do istniejącego konta. Z tym że nie ograniczaj ilości otwartych pozycji i nie szalej z wielkością lotów. Na DEMO jest 50 000$ wiec przy tej wielkości można zostawić ustawienia na "standart" czyli 1 lot. Polecam abyś zrobił nowe konto DEMO i podpiął TTT-Profit i zostawił na 30 dni a zdziwisz się!!!
Jedna uwaga dla grających w realu, błędem jest używanie więcej niż 2-ch dostawców !!!
Miałem też takich co mieli 100$ czy 500$ i podpięli 30 dostawców i za kilka dni było pozamiatane.
To nie jest przekręt tylko niektórym brak rozsądku ze 100$ chcą zrobić majątek.
Zasada na rynku walutowym to grać 5% kapitałem.
Gdyby trzeba jakiś dodatkowych informacji służę wyjaśnieniami na "pw" lub e-mail.
Pozdrawiam
TTT-Profit jest oznaczony jako ryzykowny dostawca (DD -115%) Nie polecam!
TTT-Profit o sobie:
Moja strategia oparta jest na automatycznym zajmowaniu pozycji poprzez automat "Expert Advisor" który w sposób wysoce skomplikowany dokonuje specjalne obliczenia trendu kursu walut i w oparciu o te wyniki dokonuje otwarcia pozycji w odpowiednim kirunku (BUY lub SELL). EA ma określone przedziały czasowe w których dokonuje otwarcia pozycji a także działa na wykresie 1M. Polecana para walut to EUR/USD.
Nic dodac, nic ujac:)