Czyli, jest tak:Dominika W. pisze: ↑03 sie 2022, 09:25Mnie oszukali na ponad 100 tyś, byłoby trochę mniej - ale głupia ja - dałam się nabrać na jakiś podatek i przelałam kolejne tysiące. Ci ludzie którzy mnie straszyli, okłamywali i okradli, prawie i to niestety prawie trafili za kratki, ale pooddawali mi pieniądze. Zostali zmuszeni do tego choć trwało to wiele miesięcy i kosztowało mnie to jeszcze więcej zdrowia. Moje życie przez nich się prawie posypało, prawie wylądowałam pod mostem. Ta udręka zakończyła się odzyskaniem pieniędzy, pomógł mi p.Michał , gdyby nie on to nie wiem oc bym zrobiła. Ale poważnie, nie dajcie się nabrać. Jeśli inwestujecie, to poświećcie kilka dni chociaż ba poczytaniu o danym brokerze, szukajcie w ostatnich zakamarkach internetu, czy nie ma wpisów że to kolejni oszuści, przez takich jak oni, można stracić wszystko. jakby ktoś potrzebował pomocy, to zostawiam namiar 575 002 927
Albo niczego cię ta sytuacja nie nauczyła, bo wklejasz na forum publicznym czyjś numer telefonu, czego nie wolno robić nigdy, albo to jest kolejny scam. Ja na pewno bym nie zadzwonił na taki numer telefonu, nawet gdybym się znalazł w podobnej sytuacji!
Przestroga dla innych!