Zmiany moderatorskie
Zmiany moderatorskie
Witam,
z dniem dzisiejszym kolega daromanchester opuszcza na własną prośbę grono moderatorskie.
Ze swojej strony dziękuję mu za wkład i energię którą poświęcił w ulepszanie forum i edukację użytkowników oraz życzę mu wielu sukcesów.
Pozdrawiam
Zbyszek
z dniem dzisiejszym kolega daromanchester opuszcza na własną prośbę grono moderatorskie.
Ze swojej strony dziękuję mu za wkład i energię którą poświęcił w ulepszanie forum i edukację użytkowników oraz życzę mu wielu sukcesów.
Pozdrawiam
Zbyszek
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Teraz dopiero zacznę tępić malkontenctwo, lans i pozerstwoTig3r pisze:Ze swojej strony dziękuję mu za wkład i energię którą poświęcił w ulepszanie forum i edukację użytkowników oraz życzę mu wielu sukcesów.
Nikt mi nie powie że nie mogę się wypowiadać bo jestem moderatorem i mi nie przystoi.
Hikari nie zapomnę.
Akhh to nie emerytura tylko z dwóch pasji wygrała ta druga i jej mam zamiar się oddać na jakiś czas bez umiaru.
Żona dała zielone światło za co jej chcę serdecznie podziękować.
Ale forum nie opuszczam ale będę rzadziej.
Dzięki wszystkim za współpracę.
Pozdrawiam
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
To będę na Tobie wyzwalał moje pokłady agresji moderatorskiej, którą tłumię w sobie...daromanchester pisze:Nikt mi nie powie że nie mogę się wypowiadać bo jestem moderatorem i mi nie przystoi.
Również dzięki, kawał świetnej roboty...daromanchester pisze:Dzięki wszystkim za współpracę.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu