Zlecenie

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Baton
Pasjonat
Pasjonat

Zlecenie

Nieprzeczytany post autor: Baton »

Poszukuję (w wersji max.) firmy która złoży mi komputer zdolny (docelowo) obsługiwać 12 monitorów (29 cali della). Ma to być jeden duży pulpit... Na obecną chwilę wystarczą 4, ale docelowo będzie 12. Interesuję mnie pełna opcja czyli z podłączeniem w Warszawie...

W wersji umiarkowanej to może być osoba prywatna która się tego podejmie, mogę też zrezygnować z instalacji na rzecz opisu jak to podłączyć.

W wersji minimum, ale tego chciałbym uniknąć, proszę o instrukcję. Oczywiście również odpłatnie. Musi to być natomiast pewne rozwiązanie.

Trochę żałuję iż zdecydowałem się na 29 cali, a nie jak ktoś mi radził 34. Stanowisko będzie ewoluowało: dołożę 3 rząd i 2 'piony' prawy i lewy (pod odpowiednim kątem). Dodatkowo zlecę wykonanie odpowiedniego biurka, tak żeby pierwszy rząd był niżej, środkowy na wysokości wzroku, a najwyższy pod kątem od góry. Denerwują mnie 'przerwy między monitorami, zastanawiam się jak je można zasłonić...

Wszelkie komentarze, nawet hejty mile widziane :)

ObrazekClick for large view - Uploaded with Skitch

Awatar użytkownika
DanielFX
Gaduła
Gaduła

Re: Zlecenie

Nieprzeczytany post autor: DanielFX »

Baton,

Spróbuj może znaleźć taką firmę na gumtree lub skontaktuj się z firmą komputronik, może oni złożą dla Ciebie taki komputerek.

PS. Bardzo ciekawy setup.
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ral1n »

Baton - rejestruj się na portale kompowe - pclab, benchmark, itp. Szukaj na dedykowanych forach.

P.S. :shock: U mnie w dealingu takich zestawów nie ma...
P.S.2. Ale kaloryfery Purmo - a lepsze byłyby Brugmany. :lol: :lol: :564: just kiddin'

Baton
Pasjonat
Pasjonat

Już mam osobę co to ogarnie. Docelowo jednak będzie to 12 monitorów (12 x 29 cali) - chyba zrezygnuję z ogrzewania w mieszkaniu ;) Jeszcze drobna 'estetyka' odnośnie przerw między nimi + dedykowane biurko i mam wszystko co do szczęścia potrzebne :)

Awatar użytkownika
ForexGump
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexGump »

A 12 myszek nie jest potrzebnych? ;)
Obrazek
Obrazek

Baton
Pasjonat
Pasjonat

ForexGump pisze:A 12 myszek nie jest potrzebnych? ;)
Zależy w jakim wieku ;)

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ral1n »

Baton, a możesz się podzielić jaki masz sprzęt - nie chodzi o CPU ale o GPU - Eyefinity chyba raczej nie masz - więc zostaje mi albo quad SLI albo jakaś nVidia Quadro...

Thx.

Awatar użytkownika
ForexGump
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexGump »

A ja myślę, że sprzęt Batona będzie okazany, jedynie w sytuacji adekwatnej. Pytanie o jego "sprzęt" uważam, za niestosowne na tym forum ;)
Obrazek
Obrazek

Baton
Pasjonat
Pasjonat

Ral1n pisze:Baton, a możesz się podzielić jaki masz sprzęt - nie chodzi o CPU ale o GPU - Eyefinity chyba raczej nie masz - więc zostaje mi albo quad SLI albo jakaś nVidia Quadro...

Thx.
Napiszę jak zainstalują, prawdopodobnie pod koniec przyszłego tygodnia.

Awatar użytkownika
DanielFX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DanielFX »

I napisz nam jaki budżet na to przeznaczyłeś :)
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.

ODPOWIEDZ