tak z innej beczki - jaka pare polecacie aby grac powiedzmy w godzinach 18 - 24 ?
czerwinek - pozniej zobacze, uzywam telefonu i nie wyswietlaJa mi sie wykresy
ZERO LINE Journal
Czyli lepiej jest brać BE niż np +6? Bo nie rozumiem o co wam chodzi?
Gram co widzę, mam możliwość zaryzykować 20 - 30 pip to ryzykuje....
Zaryzykowałem 20 pip, to cena musi iść przynajmniej na 30?
Trochę nie tak to wygląda...
Przy +ilu zmieniasz na BE? 10? 20? to teraz sobie policz ilość BE x te np 20 pip i zobacz ile oddałeś rynkowi....
To temat o ZL a mało kto go rozumie..... Wszystko co oddałeś, to właśnie sprawka ZL....
Gram co widzę, mam możliwość zaryzykować 20 - 30 pip to ryzykuje....
Zaryzykowałem 20 pip, to cena musi iść przynajmniej na 30?
Trochę nie tak to wygląda...
Przy +ilu zmieniasz na BE? 10? 20? to teraz sobie policz ilość BE x te np 20 pip i zobacz ile oddałeś rynkowi....
To temat o ZL a mało kto go rozumie..... Wszystko co oddałeś, to właśnie sprawka ZL....
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
Madins BE czy +6 zależy od strategii, czasami lepiej wziąć BE gdy stawiasz wąski SL bo jest duże prawdopodobieństwo że gdyby nie BE zainkasował byś SL, w przypadku twoim gdy grasz bez SL nie trzeba stawiać BE bo i po co? BE to przecież SL tylko w innym miejscu
inna strategia inne podejście, jedni nie rozumieją BE/SL inni nie wyobrażają sobie FX bez BE/SL i taka jest prawda

inna strategia inne podejście, jedni nie rozumieją BE/SL inni nie wyobrażają sobie FX bez BE/SL i taka jest prawda
Kurde, nie chcę się już przegadywać, ale kolejny raz nie mogę się zgodzić...Dla mnie najważniejsze, to wziąć możliwie najwięcej przy możliwie najmniejszym ryzyku....Ink. pisze: BE czy +6 zależy od strategii, czasami lepiej wziąć BE
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
-
- Gaduła