Zarobek rzędu kilku - 10$ dziennie na rynku FOREX
Zarobek rzędu kilku - 10$ dziennie na rynku FOREX
Witam
Jestem tu nowy, jak oczywiście pewnie większość osób udzielających się w tym dziale.
Wiem, że giełda, rynek FOREX to ogromne pieniądze, niewyobrażalne inwestycje...
Jednak mnie interesują "trochę" inne pieniądze. Nie nastawiam się na żadne kokosy
Wiem, że nie istnieje BEZPIECZNY, 100% sposób na inwestowanie tutaj, ale...
Ale czy da się tak inwestować żeby wyciągnąć dziennie pieniądze rzędu 5-10$ ?
Nie piszcie mi proszę, że jak "wiesz o co chodzi siedzisz w tym 5 lat to taką kwotę wyciągniesz w kilka minut"
Nie siedzę w tym 5 lat tylko kilka tygodni, znam jakieś podstawy I TO WSZYSTKO
Inwestowałem kilka tygodni na DEMIE
Pieniądze jakie mógłbym włożyć w realny rachunek to: 100$
Pytanie: CZY NOWICJUSZ TAKI JAK JA JEST W STANIE Z TYCH 100$ robić dziennie + 5-10$ ?
EDIT: Próbowałem na demie wchodzić w sumie na ślepo lub przy pomocy trendów, przy locie 0,05 i zamykać zlecenie przy np 2 $ zysku i NIBY wychodzilo, no wlasnie ale to tylko DEMO
Jestem tu nowy, jak oczywiście pewnie większość osób udzielających się w tym dziale.
Jednak mnie interesują "trochę" inne pieniądze. Nie nastawiam się na żadne kokosy
Nie piszcie mi proszę, że jak "wiesz o co chodzi siedzisz w tym 5 lat to taką kwotę wyciągniesz w kilka minut"
Pytanie: CZY NOWICJUSZ TAKI JAK JA JEST W STANIE Z TYCH 100$ robić dziennie + 5-10$ ?
EDIT: Próbowałem na demie wchodzić w sumie na ślepo lub przy pomocy trendów, przy locie 0,05 i zamykać zlecenie przy np 2 $ zysku i NIBY wychodzilo, no wlasnie ale to tylko DEMO
Re: Zarobek rzędu kilku - 10$ dziennie na rynku FOREX
To identyczne pytanie jak:
"Czy mając 5 000 zł mogę otworzyć firmę, która rozwinie się bardzo dobrze i za 10 lat wejdzie na giełdę?" Cóż, to możliwe i pewnie znajdzie się jakiś przykład komu się to udało. Ale pytanie ilum się nie udało?
Wróżbita Maciej tu nie zagląda więc nie ma co teoretyzować, bo możliwe jest wszystko tylko od samego myślenia i dumania to nawet trawa nie urośnie - potrzebna jest jakaś akcja
.
100 USD, 5-10$ to 5-10% DZIENNIE. Kwota mała więc obciążenie psychiczne małe (na początku). Ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i mamy efekt procentu składanego. Załóżmy, że zarabiasz te 7,5% dziennie. Po miesiącu masz 490$, czyli zarobek rzędu 400%. Niby wszystko pięknie tylko pytanie czy przez te kilka tygodni udawało Ci się wypracować podobny wynik?
Nie? To nie ma nad czym się zastanawiać.
Tak? To spróbuj na realnych środkach i oby było dobrze. Powodzenia
.
"Czy mając 5 000 zł mogę otworzyć firmę, która rozwinie się bardzo dobrze i za 10 lat wejdzie na giełdę?" Cóż, to możliwe i pewnie znajdzie się jakiś przykład komu się to udało. Ale pytanie ilum się nie udało?
Wróżbita Maciej tu nie zagląda więc nie ma co teoretyzować, bo możliwe jest wszystko tylko od samego myślenia i dumania to nawet trawa nie urośnie - potrzebna jest jakaś akcja

100 USD, 5-10$ to 5-10% DZIENNIE. Kwota mała więc obciążenie psychiczne małe (na początku). Ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i mamy efekt procentu składanego. Załóżmy, że zarabiasz te 7,5% dziennie. Po miesiącu masz 490$, czyli zarobek rzędu 400%. Niby wszystko pięknie tylko pytanie czy przez te kilka tygodni udawało Ci się wypracować podobny wynik?
Nie? To nie ma nad czym się zastanawiać.
Tak? To spróbuj na realnych środkach i oby było dobrze. Powodzenia

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Twoim celem jest to co najtrudniejsze czyli osiąganie regularnego zysku, jeśli ktoś ci powie że to możliwe najzwyczajniej w świecie skłamie zwłaszcza, że nie masz żadnego doświadczenia i tym samym niemożliwym jest żebyś zarabiał regularnie.noker222 pisze:Witam
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Tak ale my tu piszemy o ~7$ dziennie, dla niektórych to może się nazywać "zarabianiem", dla innych to jest śmieszne.
Może ktoś mnie odeslać do jakiegoś tematu gdzie będę mógł poczytać/pooglądać jak "wyczuć" moment "wejscia na rynek", moment zalozenia zlecenia ?
Chyba od czegoś trzeba zacząć... Ci najlepsi też kiedyś nie byli doświadczenizwłaszcza, że nie masz żadnego doświadczenia
Może ktoś mnie odeslać do jakiegoś tematu gdzie będę mógł poczytać/pooglądać jak "wyczuć" moment "wejscia na rynek", moment zalozenia zlecenia ?
Z pełną świadomością oddaję los Nokera w ręce drugiej strony "barykady"noker222 pisze:Tak ale my tu piszemy o ~7$ dziennie, dla niektórych to może się nazywać "zarabianiem", dla innych to jest śmieszne.Chyba od czegoś trzeba zacząć... Ci najlepsi też kiedyś nie byli doświadczenizwłaszcza, że nie masz żadnego doświadczenia

Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Gdyby istniał taki temat to pewnie inne byłyby zbędne.noker222 pisze:Tak ale my tu piszemy o ~7$ dziennie, dla niektórych to może się nazywać "zarabianiem", dla innych to jest śmieszne.Chyba od czegoś trzeba zacząć... Ci najlepsi też kiedyś nie byli doświadczenizwłaszcza, że nie masz żadnego doświadczenia

Ale przecież są jakieś analizy na podstawie których "WIESZ" kiedy wejść na rynek
- Robert Szymaniak
- Stały bywalec
Cześć noker222,
Dobrze, że szukasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Wielu najpierw wtopi kilka depozytów zanim zacznie pytać ;-)
Pewnie Cię zaskoczę, ale tak naprawdę, wejście na rynek nie jest najistotniejszym elementem Tradingu. W tym biznesie dużo bardziej liczą się technika wyjścia oraz zarządzanie wielkością pozycji. Nawet z losowym wejściem na rynek, przy odpowiednim zarządzaniu, możesz osiągnąć pozytywne wyniki.
Twoje pytanie o zysk 5 USD dziennie przy depozycie 100 USD można ująć inaczej:
"Czy można na FX zarobić 1 729 158 % rocznie?"
Chyba znasz odpowiedź ;-)
Pozdrawiam i życzę sukcesów!
Dobrze, że szukasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Wielu najpierw wtopi kilka depozytów zanim zacznie pytać ;-)
Rozczaruję Cię, ale takie analizy nie istnieją. Nie słuchaj nikogo, kto twierdzi, że "wie" co za chwilę się wydarzy. Forex to zmienne środowisko, w którym nic nie jest pewne. Tutaj zarabiasz pieniądze, wykorzystując prawdopodobieństwo.noker222 pisze:Ale przecież są jakieś analizy na podstawie których "WIESZ" kiedy wejść na rynek
Pewnie Cię zaskoczę, ale tak naprawdę, wejście na rynek nie jest najistotniejszym elementem Tradingu. W tym biznesie dużo bardziej liczą się technika wyjścia oraz zarządzanie wielkością pozycji. Nawet z losowym wejściem na rynek, przy odpowiednim zarządzaniu, możesz osiągnąć pozytywne wyniki.
Twoje pytanie o zysk 5 USD dziennie przy depozycie 100 USD można ująć inaczej:
"Czy można na FX zarobić 1 729 158 % rocznie?"
Chyba znasz odpowiedź ;-)
Pozdrawiam i życzę sukcesów!
Robert Szymaniak
FOREX Trader
FOREX Trader
Noker: 5% dziennie przez rok, to by sie o ciebie goldman i nomura chyba pobili. Droga tradera, jak droga rynku, biegnie po sinusoidzie.
Byl tu kiedys gosc o nicku Jones. Mial bardzo wysoka skutecznosc i ostre MM.. i jakims cudem dawal rade
.
Byl tu kiedys gosc o nicku Jones. Mial bardzo wysoka skutecznosc i ostre MM.. i jakims cudem dawal rade

PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.
Jesli masz dobry system to bez problemu możesz zarabiać kwoty rzędu 10$ dziennie, a ze znalezieniem zyskownego systemu jest właśnie największy problem
ewentualnie możesz powierzyć komuś swoje fundusze, nawet nieduże kwoty. Są konta zarządzane, które przyjmują inwestorów nawet od minimalnego kapitału 50$.