Z profitem...
Z profitem...
Witam ,zdecydowałem się na prowadzenie dziennika by wyłapywać swoje błędy i opinie bardziej doświadczonych .Gram od około roku ,konto normalne
,ZL,S/R,używam S/L jak jestem niepewny zagrania i tu muszę potrenować .Muszę nauczyć się dotrwać do zakładanego TP przed wejściem .Wszelkie uwagi ,które mogę pomóc mnie lub innym mile widziane .Proszę o nie komentowanie złośliwości i takich tam głupot bo głupoty mam dosyć w otoczeniu na co dzień .Podziękowania -Tekron,ESCO,klonmarcin,Thorez,za to że wam się chce .... Dzisiaj pierwsze wejścia na EU,gram na parach AU,NU,UCH,AJ,GU jak widać nie wszystko było przemyślane do końca.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AU pozostawione na weekend ,w niedzielę wrzucę fotki gdzie nagle straciłem jajca,gdy dokupiłem do poprawnego kierunku ale zamknąłem bo? no właśnie nie wiem dla czego ,i przykład jak strach zapanował nad logicznym myśleniem kiedy po BE zamiast wejść ponownie według strategi odpuściłem i teraz w zamiast 200pipsów na + jest 50 ,zostawiłem na weekend zabezpieczoną pozycję by zwalczyć strach
,Pozdrawiam i miłego wypoczynku.