Z nedzy do pieniedzy ..:)
widzisz to pierwszy blad ktory u ciebe wylapalem...-BARON- pisze:Generalnie spogladam na każdy ale Na m30 dość dużo i własnie na moją logikę miało iść w góre a poszło troszke na dół ale to wczoraj , i tak sobie pomyślałem że bujnie się dzisiaj i sie ruszyło ale gdzie indziej.andy11 pisze:Baron a jakich interwialach grasz...?
nie pwinnes schodzic nizej niz H4 i D1 zagladac na H1
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
a spojrzysz na nizsze interwialy to dopiero strach w oczach...
widzisz na niskich interwialach jest straszny szum cenowy ( w gore , w dol, w bok)... cena reaguje na popyt/podaz/newsy .... przy szumie medialnym cena tata jak amplituda...zobacz ile miales sygnalow na zajecie poizycji na D1 a ile na niskich interwialach....
wiekszosc graczy gra na niskich interwialach i albo wtapia albo kreci sie w kolko ...
widzisz na niskich interwialach jest straszny szum cenowy ( w gore , w dol, w bok)... cena reaguje na popyt/podaz/newsy .... przy szumie medialnym cena tata jak amplituda...zobacz ile miales sygnalow na zajecie poizycji na D1 a ile na niskich interwialach....
wiekszosc graczy gra na niskich interwialach i albo wtapia albo kreci sie w kolko ...
widzisz...-BARON- pisze:Muszę przyznać że to bardzo cenne uwagi co w połączeniu z bolesną praktyką zostanie zapisane w pamięci na długo. Patrząc na D1 można mieć emocje flegmatycznego anglika na to wszystko a na mniejsze to już coś koło zawału krążą.
przesledz sobie wykresy instrumentow na D1 oraz H4 a niskimi interwialami... zobacz ile bylo mylnych sygalow na tych niskich a zobacz co dzialo sie na wysokich....poznniej przesledz jakie pozycje zajmowales i co z tego masz ...? a jaka bys zajal na wysokim interwiale..i jaka bys mial nagrode...
Ehhh jak pech to po calosci
Wylaczylem pozycje doslownie zaraz przed spadkami, bo mi sie w cholere roboty zrobilo w pracy, a patrze w czasie obiadu a tu mialbym 130pipsow
Za to gratulacje dla Ciebie andy11. 170 pipsow trade od razu powinienes wrzucic do tematu super dobre trady

Za to gratulacje dla Ciebie andy11. 170 pipsow trade od razu powinienes wrzucic do tematu super dobre trady

"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
widzisz zagral bys za mna i bys mial....MajorGC pisze:Ehhh jak pech to po calosciWylaczylem pozycje doslownie zaraz przed spadkami, bo mi sie w cholere roboty zrobilo w pracy, a patrze w czasie obiadu a tu mialbym 130pipsow
![]()
Zagralem, ale wylaczylem bo nie mialem kontroli nad pozycja, a obawialem sie ze moze jednak pociagnac w gore. Szkoda mi bylo stracic pozycje po SL bo byla dosc pokaznaandy11 pisze:widzisz zagral bys za mna i bys mial....MajorGC pisze:Ehhh jak pech to po calosciWylaczylem pozycje doslownie zaraz przed spadkami, bo mi sie w cholere roboty zrobilo w pracy, a patrze w czasie obiadu a tu mialbym 130pipsow
![]()

Teraz i tak juz nie bede mial mozliwosci tradowania w pracy. Zostaja okropnie nieruchome wieczory, a to juz w ogole kiepsko widze. Czyli na jakis czas moj trading pojdzie do lamusa.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway