Z nedzy do pieniedzy ..:)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

tylko widzicie na czym polega gra bez poczatkowych S/L.....?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

-BARON-
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: -BARON- »

andy11 pisze:Baron a jakich interwialach grasz...?
Generalnie spogladam na każdy ale Na m30 dość dużo i własnie na moją logikę miało iść w góre a poszło troszke na dół ale to wczoraj , i tak sobie pomyślałem że bujnie się dzisiaj i sie ruszyło ale gdzie indziej.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

-BARON- pisze:
andy11 pisze:Baron a jakich interwialach grasz...?
Generalnie spogladam na każdy ale Na m30 dość dużo i własnie na moją logikę miało iść w góre a poszło troszke na dół ale to wczoraj , i tak sobie pomyślałem że bujnie się dzisiaj i sie ruszyło ale gdzie indziej.
widzisz to pierwszy blad ktory u ciebe wylapalem...
nie pwinnes schodzic nizej niz H4 i D1 zagladac na H1

-BARON-
Stały bywalec
Stały bywalec

No tak na D1 to jak teraz zerkam wygląda mimo wszystko optymistycznie patrząc pod kątem historycznym natomiast h4 troszkę mnie przeraża ze spadkiem

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

a spojrzysz na nizsze interwialy to dopiero strach w oczach...

widzisz na niskich interwialach jest straszny szum cenowy ( w gore , w dol, w bok)... cena reaguje na popyt/podaz/newsy .... przy szumie medialnym cena tata jak amplituda...zobacz ile miales sygnalow na zajecie poizycji na D1 a ile na niskich interwialach....
wiekszosc graczy gra na niskich interwialach i albo wtapia albo kreci sie w kolko ...

-BARON-
Stały bywalec
Stały bywalec

Muszę przyznać że to bardzo cenne uwagi co w połączeniu z bolesną praktyką zostanie zapisane w pamięci na długo. Patrząc na D1 można mieć emocje flegmatycznego anglika na to wszystko a na mniejsze to już coś koło zawału krążą.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

-BARON- pisze:Muszę przyznać że to bardzo cenne uwagi co w połączeniu z bolesną praktyką zostanie zapisane w pamięci na długo. Patrząc na D1 można mieć emocje flegmatycznego anglika na to wszystko a na mniejsze to już coś koło zawału krążą.
widzisz...
przesledz sobie wykresy instrumentow na D1 oraz H4 a niskimi interwialami... zobacz ile bylo mylnych sygalow na tych niskich a zobacz co dzialo sie na wysokich....poznniej przesledz jakie pozycje zajmowales i co z tego masz ...? a jaka bys zajal na wysokim interwiale..i jaka bys mial nagrode...

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Ehhh jak pech to po calosci :/ Wylaczylem pozycje doslownie zaraz przed spadkami, bo mi sie w cholere roboty zrobilo w pracy, a patrze w czasie obiadu a tu mialbym 130pipsow :/

Za to gratulacje dla Ciebie andy11. 170 pipsow trade od razu powinienes wrzucic do tematu super dobre trady :wink:
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

MajorGC pisze:Ehhh jak pech to po calosci :/ Wylaczylem pozycje doslownie zaraz przed spadkami, bo mi sie w cholere roboty zrobilo w pracy, a patrze w czasie obiadu a tu mialbym 130pipsow :/

Za to gratulacje dla Ciebie andy11. 170 pipsow trade od razu powinienes wrzucic do tematu super dobre trady :wink:
widzisz zagral bys za mna i bys mial....

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

andy11 pisze:
MajorGC pisze:Ehhh jak pech to po calosci :/ Wylaczylem pozycje doslownie zaraz przed spadkami, bo mi sie w cholere roboty zrobilo w pracy, a patrze w czasie obiadu a tu mialbym 130pipsow :/

widzisz zagral bys za mna i bys mial....
Zagralem, ale wylaczylem bo nie mialem kontroli nad pozycja, a obawialem sie ze moze jednak pociagnac w gore. Szkoda mi bylo stracic pozycje po SL bo byla dosc pokazna :P
Teraz i tak juz nie bede mial mozliwosci tradowania w pracy. Zostaja okropnie nieruchome wieczory, a to juz w ogole kiepsko widze. Czyli na jakis czas moj trading pojdzie do lamusa.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

ODPOWIEDZ