eurusd
H1
zanosi sie na dobra swieczke w tej godzinie ,coprawda jeszcze 6 min zostalo
Z nedzy do pieniedzy ..:)
Esco
jednak wybilo ..
i teraz na H1 powinna sie zrobic doza swieca HH a pozniej w nastepnej godzince nowa swieczka...(mam na mysli HL).. wtedy bym dokupil LL wiecej i chyba zrobil by sie krotkoterminowy trend wzrostowy...no ale to moje zyczenia
zapraszam inych do przemyslen
jednak wybilo ..
i teraz na H1 powinna sie zrobic doza swieca HH a pozniej w nastepnej godzince nowa swieczka...(mam na mysli HL).. wtedy bym dokupil LL wiecej i chyba zrobil by sie krotkoterminowy trend wzrostowy...no ale to moje zyczenia
zapraszam inych do przemyslen
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
eurusd
H1
cena napotkala na opor na poziomie 1.26779 a czemu ..?ano temu ze tam bylo wsparcie w dniu 18.06.2012.. a teraz czy szczyt w tej godzince bedzie nowym HH....? czy tez cena w nastepnej godzince przekroczy opor i pojdzie na nowy maxa lokalne..? czy tez cena zrobi 3spiacych rycerzy...?
a potem na nowe HL i w gore...
duzo tych pytan
ale chetnie poznam opinie innych...
H1
cena napotkala na opor na poziomie 1.26779 a czemu ..?ano temu ze tam bylo wsparcie w dniu 18.06.2012.. a teraz czy szczyt w tej godzince bedzie nowym HH....? czy tez cena w nastepnej godzince przekroczy opor i pojdzie na nowy maxa lokalne..? czy tez cena zrobi 3spiacych rycerzy...?
a potem na nowe HL i w gore...
duzo tych pytan
ale chetnie poznam opinie innych...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Przebilismy sie i to z ostrym impetem. Pewnie duzo SL bylo rozlkowanych na 1.2680.
Dzisiaj bylo duzo mieszanych sygnalow, mimo to D1 wskazywal ciagle na duze UP.
Teraz bedzie tylko powazny problem, w ktorym miejscu ustawic sie na dalsze L. Na chwile obecna na D1 mamy inside bar, ale do zmakniecia u mnie jeszcze 9h.
P.S. dodam ze u mnie swieczka nad czerwona linia podaje dosc mocny sygnal do utrzymania pozycji w danym kierunku.
Zaluje ze po raz kolejny wystraszylem sie swingow.
Dzisiaj bylo duzo mieszanych sygnalow, mimo to D1 wskazywal ciagle na duze UP.
Teraz bedzie tylko powazny problem, w ktorym miejscu ustawic sie na dalsze L. Na chwile obecna na D1 mamy inside bar, ale do zmakniecia u mnie jeszcze 9h.
P.S. dodam ze u mnie swieczka nad czerwona linia podaje dosc mocny sygnal do utrzymania pozycji w danym kierunku.
Zaluje ze po raz kolejny wystraszylem sie swingow.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2012, 17:09 przez MajorGC, łącznie zmieniany 1 raz.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Ładnie, też się załapałem, opinii brak - po 2630 było dużo miejsca i nadal jest, niektórzy obstawiają 2800 jutro, ale dziś już niby późno więc zobaczę co będzie jutro.
Znów mocne osłabienie dolca przed jutrzejszym FOMC o 18;30 - a jutro wieczorem nawrotka ? aż za bardzo przewidywalne się to wydaje.. (edek up a jutro wieczorem down)
Pozdrawiam
Znów mocne osłabienie dolca przed jutrzejszym FOMC o 18;30 - a jutro wieczorem nawrotka ? aż za bardzo przewidywalne się to wydaje.. (edek up a jutro wieczorem down)
Pozdrawiam