Z nedzy do pieniedzy ..:)
Re: Z nedzy do pieniedzy ..:)
A moglbys cos podpowiedziec?Bo nie ma mnie przy kompie.
ale co podpowiedziec...Piter80 pisze:A moglbys cos podpowiedziec?Bo nie ma mnie przy kompie.
jakie dane publikuja
bo nie kumam
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Gdzie moga sie zatrzymac ?
jesli poleci to sadze ze powinno sie zatrzymac na1.80972
na 4 dane
2 gorsze
a 2 dobre
reakcja w gore
2 gorsze
a 2 dobre
reakcja w gore
usd-jpy D1 odbicie od fiba 38,2% ciekawe dokad bo TP ustawilem na 102,955 ale czy dojdzie..
czy tego odbicia nie zatrzyma swieczka LL po lewej stronie...102,855 ktora dala mocny sygnal sparzedazy...hm ciekawe
czy tego odbicia nie zatrzyma swieczka LL po lewej stronie...102,855 ktora dala mocny sygnal sparzedazy...hm ciekawe
Andy trzymasz jeszcze S na zlocie?Mi wczoraj sell limit sie zrealizowal 1265. A dzis mnie wycielo na 1270. Pech
nie zamknalem wczoraj na sporym plusie i otworzylem LL i dzisiaj zamknalem...Piter80 pisze:Andy trzymasz jeszcze S na zlocie?Mi wczoraj sell limit sie zrealizowal 1265. A dzis mnie wycielo na 1270. Pech
Andy co myślisz o funcie w dłuższej perspektywie? Czy to ze są juz jakieś wzmianki na temat zmiany polityki monetarnej może mieć negatywny wpływ na funta i czekają nas większe korekty? Niby jeśli słuchać echa o zmianie politykimoznacza to dobra kondycja gospodarki i jak dobrze pamiętam zmniejszenie presji inflacyjnej ale czy aby na pewno na początku nie czeka nas niespodzianka z oslabiajacym się funtem.? Pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka