Dzisiaj grałem głównie na gbp/usd i eur/gbp. I chyba też mi styknie na dzisiaj tym bardziej, że jeszcze kilka potraw muszę przygotować do 20.andy11 pisze:gbp/usd- od dolka ruch na 69pipsow (1.64743 do 1.65439 )
gbp/jpy - od dolka ruch na 106pipsow (172.823 do 173.886)
nie wiem czy to malo czy duzo dla ciebie ale dla mnie wystarczy...
Z nedzy do pieniedzy ..:)
-
Adrianoforex
- Maniak

Re: Z nedzy do pieniedzy ..:)
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
o 20.00 w polsce chyba a o 21.00 chyba w angliimryko pisze:Andy, o której zamykają dziś bazar?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Dzięki, tak czy inaczej zakończyć dziś trzeba wcześniej. Pozdrawiam i do kontaktu w Nowym Roku.
Sky is the limit
jutro start o 23.00 czasu polskiegomryko pisze:Dzięki, tak czy inaczej zakończyć dziś trzeba wcześniej. Pozdrawiam i do kontaktu w Nowym Roku.
-
Adrianoforex
- Maniak

andy11 pisze:jutro start o 23.00 czasu polskiegomryko pisze:Dzięki, tak czy inaczej zakończyć dziś trzeba wcześniej. Pozdrawiam i do kontaktu w Nowym Roku.
Adrianoforex pisze:andy11 pisze:jutro start o 23.00 czasu polskiegomryko pisze:Dzięki, tak czy inaczej zakończyć dziś trzeba wcześniej. Pozdrawiam i do kontaktu w Nowym Roku.![]()
![]()
Już? Nie powariowali. Na wspomaganiu to różnie może być.
U mnie część imprezowiczów zostaje dzień dłużej. No cóż, zrobimy a właściwie spróbujemy zrobić trading zbiorowy, tym bardziej, że będzie para, która ma papiery doradcy inwestycyjnego pracująca w jednym z największych OFE.
papiery to jedno...
a doswiadczenie i obycie na bazarku to zupelnie cos innego...
-
Adrianoforex
- Maniak

jutro start o 23.00 czasu polskiego[/quote]
Już? Nie powariowali. Na wspomaganiu to różnie może być.
U mnie część imprezowiczów zostaje dzień dłużej. No cóż, zrobimy a właściwie spróbujemy zrobić trading zbiorowy, tym bardziej, że będzie para, która ma papiery doradcy inwestycyjnego pracująca w jednym z największych OFE.
[/quote]
papiery to jedno...
a doswiadczenie i obycie na bazarku to zupelnie cos innego...[/quote]
Dlatego jestem zdecydowanym zwolennikiem likwidacji OFE w obecnym kształcie. Niech ta kasę dadzą ludziom choć w połowie i niech samo ludzie myślą jak lokowac te pieniądze. Jednak przy polskim charakterze to kasa przeleci przez palce a potem i tak trzeba będzie płacić zasiłki itp.
papiery to jedno...
a doswiadczenie i obycie na bazarku to zupelnie cos innego...[/quote]
Dlatego jestem zdecydowanym zwolennikiem likwidacji OFE w obecnym kształcie. Niech ta kasę dadzą ludziom choć w połowie i niech samo ludzie myślą jak lokowac te pieniądze. Jednak przy polskim charakterze to kasa przeleci przez palce a potem i tak trzeba będzie płacić zasiłki itp.
a karuzela kreci sie dalej na funcie