Z nedzy do pieniedzy ..:)
Re: Z nedzy do pieniedzy ..:)
Kompleksowo to ująłeś, dane z Germanii raczej powinny nam pomóc w osiągnięciu celu, żałuję jednego że nie odpaliłem LL wczoraj o 16stej, cholernie mnie korciło...
Sky is the limit
Ciekawe czy teraz pullback w okolice 2955-60 czy jednak pojedziemy w górę a może jeszcze inny scenario, ja zadowoliłbym się tp na 3014
Sky is the limit
ja mialem wczoraj LL zamknalem je w nocy na + i czekalem od switu na 1.2919 ( 50% Pin Bara z D1) ale sie nie doczekalem i wzialem wyzej...
tak fajnie by bylo gdyby cena dejechala do 1.30... i zjazd na prawe ramie i w gore na 1.31.... i weekend ...ale czy tak sie stanie..?
powinien byc powrot na 1.2960 na syganl kupna h1 na H4 dopiero ten sygnal potwierdzi sie o 12.01...
jesli dojdzie na powrot to dobieram LL (chodzi o H1)...
tak fajnie by bylo gdyby cena dejechala do 1.30... i zjazd na prawe ramie i w gore na 1.31.... i weekend ...ale czy tak sie stanie..?
powinien byc powrot na 1.2960 na syganl kupna h1 na H4 dopiero ten sygnal potwierdzi sie o 12.01...
jesli dojdzie na powrot to dobieram LL (chodzi o H1)...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
2) przy tej pozycji wlaczyl TS i przestawil S/L na 1,29768 zabezp. zysk +27 pipek, dalej pozycja bedzie prowadzona przez TS...andy11 pisze:
2) LL eur/usd 1,29496 , S/L 1,29376, TP 1,30046
pozycja zamknieta zadzialal S/L pzy pomocy TS 1,29787 zysk +29 pipekandy11 pisze:2) przy tej pozycji wlaczyl TS i przestawil S/L na 1,29768 zabezp. zysk +27 pipek, dalej pozycja bedzie prowadzona przez TS...andy11 pisze:
2) LL eur/usd 1,29496 , S/L 1,29376, TP 1,30046
ciekawostka
dzienna wartosc obrotu na PLN w stosunku do innych walut w 2011 roku wynosila srednio 9 - 12 mld usd , 80% transakcji dokonywal LONDYN...
kto pracowal/pracuje w City (Londynie ) lub ma tam kolezkow to wykasza wsio...
dzienna wartosc obrotu na PLN w stosunku do innych walut w 2011 roku wynosila srednio 9 - 12 mld usd , 80% transakcji dokonywal LONDYN...
kto pracowal/pracuje w City (Londynie ) lub ma tam kolezkow to wykasza wsio...

Trzymasz coś Andy? Cel ładnie osiągnięty ale tylko w prognozie, mentalnie wysiadłem wcześniej.
Sky is the limit
andy11 pisze:1) przestawiony S/L 1,29506 BE +1 pipkaandy11 pisze:1) LL eur/usd 1,29479, S/L 1,29319, TP 1,30679
[/b]
pozycja zamknieta z reki 1,29816zysk +34 pipki
nie musialem wyjsc i pozamykalem wsio...mryko pisze:Trzymasz coś Andy? Cel ładnie osiągnięty ale tylko w prognozie, mentalnie wysiadłem wcześniej.
rozgladam sie w co by uderzyc...

Nie masz wrażenia że ktoś za oceanem się zagapił z wejściem i stąd ten zjazd?
Sky is the limit