Z nedzy do pieniedzy ..:)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Ja juz mam dosc tej konsoli. Jedno wejscie ok, zarabiam, nastepne dwa trace. Wszystko co bylem do przodu w tym miesiacu juz mam prawie na zero.

Ja sie poddaje. Znowu maly minus. Chyba musze zrobic sobie prawdziwa przerwe na dluzszy czas. Za duza presja zyciowa, zebym mogl sie skoncentrowac na tym bajzlu.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

-BARON-
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: -BARON- »

Że się tak nie śmiało wypowiem może zbyt nerwowy jestes. Może warto ustawić wiekszy s/l i dać troche czasu na trafienie w cel. Ta konsola nie jest wcale taka zła szczególnie na większych interwałach niż m1 :)

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

-BARON- M1 juz dlugo nie ogladalem. Nerwowy to moze jestem, bo juz mnie wkurza tracenie tego co zarobilem. Poporstu wczepilem sie pod trend, a ten sie odwrocil :P To juz bylo trzeci raz na podobnym poziomie. Meczace takie cos jest.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

LL aud/usd 1.0366, S/L 1.0396 zabezpieczony zysk +30 pipek, TP 1.0751
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

-BARON-
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: -BARON- »

Generalnie dobrze się komuś radzi i podpowiada. Sam miałem otwartą pozycje i teraz bym zgarniał pipsy to z obawy że coś potoczy się nie tak zamknąłem ja w bardzo kiepskim miejscu nie na - ale i + mizerny. Chociaż z interwału H1 wynikało ze spokojnie tam dotrę to jednak przypadłość podglądu m1 m5 zachwiała moją wytrwałość. ANDY miał rację że niskie interwały to szum i to szum który mąci w głowie.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

-BARON- pisze:Generalnie dobrze się komuś radzi i podpowiada. Sam miałem otwartą pozycje i teraz bym zgarniał pipsy to z obawy że coś potoczy się nie tak zamknąłem ja w bardzo kiepskim miejscu nie na - ale i + mizerny. Chociaż z interwału H1 wynikało ze spokojnie tam dotrę to jednak przypadłość podglądu m1 m5 zachwiała moją wytrwałość. ANDY miał rację że niskie interwały to szum i to szum który mąci w głowie.
dawno wam pisalem ze aby grac na niskich interwailach to trzeba byc zawodowym graczem i ogranym ....

no ale kazdy sam wybiera swoja droge...

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

andy11 pisze:LL aud/usd 1.0366, S/L 1.0396 zabezpieczony zysk +30 pipek, TP 1.0751
Spory tp dajesz, do tego poziomu to cena za jakiś tydzien moze dojść. Długo trzymasz pozycje?

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

kupidyn pisze:
andy11 pisze:LL aud/usd 1.0366, S/L 1.0396 zabezpieczony zysk +30 pipek, TP 1.0751
Spory tp dajesz, do tego poziomu to cena za jakiś tydzien moze dojść. Długo trzymasz pozycje?
zajalem ja wczoraj o 23.17

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

LL aud/usd 1.0424, S/L 1.0401, TP 1.0751

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

ciekawa parka do zagrania aud/jpy na H4 3 raz puka w szczyt 82.01 (poprzednie 8godzin).... od 1 czerwca trend wzrostowy, z dolkan 74.45

ODPOWIEDZ