Z nedzy do pieniedzy ..:)
Ja juz mam dosc tej konsoli. Jedno wejscie ok, zarabiam, nastepne dwa trace. Wszystko co bylem do przodu w tym miesiacu juz mam prawie na zero.
Ja sie poddaje. Znowu maly minus. Chyba musze zrobic sobie prawdziwa przerwe na dluzszy czas. Za duza presja zyciowa, zebym mogl sie skoncentrowac na tym bajzlu.
Ja sie poddaje. Znowu maly minus. Chyba musze zrobic sobie prawdziwa przerwe na dluzszy czas. Za duza presja zyciowa, zebym mogl sie skoncentrowac na tym bajzlu.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
-BARON- M1 juz dlugo nie ogladalem. Nerwowy to moze jestem, bo juz mnie wkurza tracenie tego co zarobilem. Poporstu wczepilem sie pod trend, a ten sie odwrocil
To juz bylo trzeci raz na podobnym poziomie. Meczace takie cos jest.

"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Generalnie dobrze się komuś radzi i podpowiada. Sam miałem otwartą pozycje i teraz bym zgarniał pipsy to z obawy że coś potoczy się nie tak zamknąłem ja w bardzo kiepskim miejscu nie na - ale i + mizerny. Chociaż z interwału H1 wynikało ze spokojnie tam dotrę to jednak przypadłość podglądu m1 m5 zachwiała moją wytrwałość. ANDY miał rację że niskie interwały to szum i to szum który mąci w głowie.
dawno wam pisalem ze aby grac na niskich interwailach to trzeba byc zawodowym graczem i ogranym ....-BARON- pisze:Generalnie dobrze się komuś radzi i podpowiada. Sam miałem otwartą pozycje i teraz bym zgarniał pipsy to z obawy że coś potoczy się nie tak zamknąłem ja w bardzo kiepskim miejscu nie na - ale i + mizerny. Chociaż z interwału H1 wynikało ze spokojnie tam dotrę to jednak przypadłość podglądu m1 m5 zachwiała moją wytrwałość. ANDY miał rację że niskie interwały to szum i to szum który mąci w głowie.
no ale kazdy sam wybiera swoja droge...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...