ta metodologia mogła by być w innym dziale, a journal jako drugi wątek tutaj

umieściłem ten wątek od razu tutaj, bo miałem nadzieje że będę mógł usuwać w swoim journalu bezsensowne posty
myliłem się

Masz do tego święte prawo, więc wyłączam się z dyskusji i wrócę tylko do roli obserwatora i przepraszam jeżeli uważasz że Ci tu namieszałem, ale nie to było moją intencją. Możesz poprosić moda o usunięcie moich postów.as28 pisze:
wybacz nie będą więcej podejmował z tobą dyskusji,
czytających twoją wypowiedz proszę o jest zignorowanie, gdyż w myśl metodologi CJ nie można się z większością zgodzić, najlepiej załóż zwój wątek, w końcu z tysiącami godzin na rynku powinno stać cię na dużo bardziej genialne wynurzenia.
DavidFx,DavidFx pisze:wszystko pieknie ladnie i cudownie tylko brakuje jednego elementu to wszystko jest analizowane na historii
a tam mozna podpasowac wszystko nawet ruch planet w galaktyce oriona
dlatego jestem za aktualna ocena rynku rzeczywistego
Jackub probuje przekonacjackub pisze:DavidFx,DavidFx pisze:wszystko pieknie ladnie i cudownie tylko brakuje jednego elementu to wszystko jest analizowane na historii
a tam mozna podpasowac wszystko nawet ruch planet w galaktyce oriona
dlatego jestem za aktualna ocena rynku rzeczywistego
Tak to prawda, tak też można, ale co to jest aktualna ocena rynku rzeczywistego? Bardzo mnie to interesuje jak opiszesz aktualną ocenę rynku rzeczywistego..... bez podpierania się historią, kiedy wszystko jest historią?
aktualnie edek jest na 1.0751 i pójdzie albo do góry albo na dół.....