Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Re: Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

http://www.stevehopwoodforex.com/phpBB3 ... -30-48.jpg

widzieliscie to ciekawe co :D

jakby ktos jeszcze napisal jakis algorytm ktory sam przeszukuje i szuka identycznych zachowan rynku na wszystkich interwalach to byloby super :D

wtedy klikasz na dowolnym rynku szukaj on znajduje i sobie grasz jak CJ :p

w nowej edycji mt4 to zaimplementuja i wszyscy beda kroic foxa z kasy :shock:

p.s. szukanie tego recznie to jak szukanie igly w stogu siana :roll:
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

maccyw
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maccyw »

Przy okazji odcinek od ICT "InnerCircleTrader - 20-06-16 - Live Session - The Bullshit To Avoid & How To Make Money For Real - The ATM Method" od 9:50 lecą nazwiska: Martin Cole, Steve Mauro oraz Jason Stampleton (gość który ma dość popularny kanał o tradingu na YT a ja swego czasu byłem jego widzem, tyle dobrze że darmowym) wychodzi na to że ojebali ICT z jego stuffu i na tym zarabiali (i zarabiają). W sumie to pokazuje jak się rodzą kolejni forexowi guru na rynku :D

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Obrazek

najnowsze dzielo CJa to Geniusz 8)

tropi foxa jak zawodowy hunter :d

uczcie sie od niego lepszego tradera nie znajdziecie na tym globie :p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

patrzcie co robi USD/JPY Brawo CJ :clap:

jest Najlepszy Jedyny Wyjątkowy Oryginalny Geniusz tradingu 8)
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Wstaw screena jak zamkniesz.

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

daj linka do posta z ang. forum, gdzie to pokazał
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

ten wasz cały guru trejduje zwykłe price action i doskonale to widać po jego screenach ;) a to że dodaje do tego jakieś tam swoje teorie to cóż - ma do tego prawo :) gorzej tylko że ludzie pieją nad tym z zachwytu kiedy to są podstawy podstaw :d

maccyw
Gaduła
Gaduła

Niestety taka prawda. Na rynku CJ ma tyle samo błędnych wejść co prawidłowych. Jeżeli spojrzeć przez pryzmat jego ostatnich typów to niby miał rację co do USD/JPY ale pomylił się już odnośnie EUR/AUD. Zainteresowanych odsyłam do kilku postów wstecz poszukajcie sobie na stevehoopwood gdzie wskazywał na to że EUR/AUD będzie rosnąć i że mamy odwrócone R-G-R. Ja wtedy wyraźnie pisałem że dupa, bo EUR będzie spadać. Zobaczcie co się stało i zobaczcie gdzie po tygodniu (?) jest EUR/AUD. I teraz sobie wyobraźcie że gracie EUR/AUD i macie otwartą pozycję na kilkadziesiąt lotów. Depo mówi papa.
freakout pisze:ten wasz cały guru trejduje zwykłe price action i doskonale to widać po jego screenach ;) a to że dodaje do tego jakieś tam swoje teorie to cóż - ma do tego prawo :) gorzej tylko że ludzie pieją nad tym z zachwytu kiedy to są podstawy podstaw :d

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

maccyw pisze:Niestety taka prawda. Na rynku CJ ma tyle samo błędnych wejść co prawidłowych. Jeżeli spojrzeć przez pryzmat jego ostatnich typów to niby miał rację co do USD/JPY ale pomylił się już odnośnie EUR/AUD. Zainteresowanych odsyłam do kilku postów wstecz poszukajcie sobie na stevehoopwood gdzie wskazywał na to że EUR/AUD będzie rosnąć i że mamy odwrócone R-G-R. Ja wtedy wyraźnie pisałem że dupa, bo EUR będzie spadać. Zobaczcie co się stało i zobaczcie gdzie po tygodniu (?) jest EUR/AUD. I teraz sobie wyobraźcie że gracie EUR/AUD i macie otwartą pozycję na kilkadziesiąt lotów. Depo mówi papa.
freakout pisze:ten wasz cały guru trejduje zwykłe price action i doskonale to widać po jego screenach ;) a to że dodaje do tego jakieś tam swoje teorie to cóż - ma do tego prawo :) gorzej tylko że ludzie pieją nad tym z zachwytu kiedy to są podstawy podstaw :d
nie zgadzam się, może i ea nie poszedł do góry ale skutecznie zatrzymał się w silnym trendzie odwrotnym na wyższym TF
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

maccyw
Gaduła
Gaduła

As28 - zobacz gdzie według CJ można było kupować. Tymczasem mamy nowe Low i to na Daily. Co więcej, przygotuj się na dalsze spadki dla EUR/AUD i to na przestrzeni kolejnego tygodnia.

ODPOWIEDZ