XTB
W okolicach Stycznia/Lutego byłem na szkoleniu organizowanym przez XTB. Na pytanie czym się różni demo od rachunku real (Prócz emocji i tego czy gramy swoimi pieniędzmi czy wirtualnymi) Otrzymałem odpowiedź, że niczym. Pytałem o realizowanie zleceń/zamykanie. Uzyskałem informacje, że działa to tak samo jak w demo, czyli natychmiast.
W sumie to co innego mogli odpowiedziećAce pisze:W okolicach Stycznia/Lutego byłem na szkoleniu organizowanym przez XTB. Na pytanie czym się różni demo od rachunku real (Prócz emocji i tego czy gramy swoimi pieniędzmi czy wirtualnymi) Otrzymałem odpowiedź, że niczym. Pytałem o realizowanie zleceń/zamykanie. Uzyskałem informacje, że działa to tak samo jak w demo, czyli natychmiast.
XTB - Backtest vs. Demo vs. Real
Bywa różnie. Raz na wozie raz pod wozem. Zlecenia 2, 3 i 8 ewidentnie opoznione za to opoznienie zlecenia 9 na korzysc...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Uczestnik
Mogli odpowiedzieć, że w realu działa lepiejHitman pisze:W sumie to co innego mogli odpowiedziećAce pisze:W okolicach Stycznia/Lutego byłem na szkoleniu organizowanym przez XTB. Na pytanie czym się różni demo od rachunku real (Prócz emocji i tego czy gramy swoimi pieniędzmi czy wirtualnymi) Otrzymałem odpowiedź, że niczym. Pytałem o realizowanie zleceń/zamykanie. Uzyskałem informacje, że działa to tak samo jak w demo, czyli natychmiast.

Przyjrzyj się dokładnie-na demo XTB na świecy 1min nie powiększanej jest maleńki ślad ,ale tylko do 653,88.Na liniowym do 654,05.Pozdrawiam.Chodzi mi jednak bardziej o innych brokerów.Teraz zauważyłem jeszcze lepszy strzał o 18,28 z 640,95 na 620,81 i powrót do 640,28(1947 pips !!!).Na demo nie ma tego wcale.Zarabiają na to Porsche?Prezes124 pisze:U mnie (XTB demo) nie było w ogóle takiej szpili. Czyli możliwy bad tick.
że w xtb jest burdel to chyba nie trzeba nikogo przekonywać... zgłosiłem się do ich najnowszego konkursu... w ciągu tygodnia dostałem 3 maile od 3 różnych osób z xtb o otwarciu dla mnie 4 różnych rachunków, a na koniec dostałem info, że przydzielili mi opiekuna, który poprowadzi mnie za rączkę jak będę miał ochotę na real...