XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

Awatar użytkownika
michalko
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: michalko »

Miałem na myśli jak działa system, czy są jakieś opóźnienia w przyjmowaniu zleceń, czy stopy działają itd?

ps. mam pytanie co do samego programu, ostatnio jakoś wyłączyłem terminal oraz górne narzędzia. Klikam, aby były widoczne, po czym o restarcie aplikacji znowu ich nie ma.
Czy ktoś dobrze zna program i potrafi zrobić tak aby były włączone permanentnie, bo tak to za każdym razem muszę to robić ręcznie.

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

michalko pisze:ps. mam pytanie co do samego programu, ostatnio jakoś wyłączyłem terminal oraz górne narzędzia. Klikam, aby były widoczne, po czym o restarcie aplikacji znowu ich nie ma.
A czy włączasz program z uprawnieniami administratora? MT4 domyślnie ustawiony jest tak by zapisywał ostatnie ustawienia.

Co do pozostałych pytań odnośnie brokera... Są na ten temat 130 strony w tym temacie więc warto chociaż przejrzeć by mieć podgląd na całokształt... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
michalko
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: michalko »

Tak z uprawnieniami, początkowo zapamiętywał, teraz nie chce :| Testowałem też program Option trader, prawdopodobnie po jego instalacji Trader 4 wariuje.

Serp
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Serp »

Panowie czy xtb automatycznie po 17 zmienia spread na 100 pipsow??!
Ustawilem zlecenie sell przy 2.9127
Przy ok 2.970 wyszedlem na 0 i poszlo nawet w gore. Po czym po 17 przy tej samej kwocie juz bylem mocno w plecy??

Moze ktos to wytlumaczyc?

henry
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: henry »

Nie zdziw się jak będziesz miał za chwilę 150 spreadu. Za chwilę tzn. od 19.00. Poczytaj na XTB Regulacje/Spread. Po prostu złotówka nie jest taka płynna i się zabezpieczaja w godzinach mało dla niej aktywnych. XTB nie jest tu wyjątkiem.

Serp
Bywalec
Bywalec

ehhh
a o ktorej wracaja normalne spready?

henry
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: henry »

Jutro o 9.00

Serp
Bywalec
Bywalec

Hehe... co za oszusci
Gralem na demce pare miesiecy no i dzis sprobowalem na real.
Mam co prawda konta na fxpro, ale na razie jeszcze nie mam pomyslu na "bezbolesne" przewalutowanie kasy.

Tak czy owak. Na prawde uwazajcie. "Udalo mi sie" zamknac zlecenia z zyskiem 200 zl - ale i tu ***ance obcieli o 120 zl. i zamkneli na +80 zl.
Sorry, za brzydkie slowa. Ale jestem na prawde w szoku.
Raz ze prowizje z 50 pipsow zwiekszyli do 100 to jeszcze podczas zamykania jakies triki.. :evil:

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Przenies sie do FxPro jak najszybciej. Już sam widzisz jak Cie opędzlowali. Też miałem u nich konto...przez chwilę na szczęście.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

ImSoCute
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ImSoCute »

pytanie jest takie, kto w ogole gra na tym wynalazku? najsmieszniejsze jest to, ze dostalem ostatnio email'a w ktorym chwala sie iz znalezli sie na podium najlepszych brokerow :)

ODPOWIEDZ