Nie, na Xtb mam normalne wartości. Takie coś jest zazwyczaj, gdy na platformie jest spread zmienny.reptile pisze:Czy wszystkim w tym okienku właściwości symbolu Spread = 0 ?
XTB
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ja zarówno na Xtb jak i AM mam wpisane wartości. W FxPro nie - wszystko rachunki real, na demo to samo. Może to u Ciebie jest coś nie takreptile pisze:Myślałem, że działa tylko u xtb .. np. AM zauważyłem nie ma zmiennego spreadu a jest zero.

edit:
Alpari UK też. Wartości wpisane, spready stałe.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ja mam pytanie, jak można reklamować u nich źle zamkniętą pozycję?
Gdyż miałem otworzoną pozycje na USD/JPY, sell na 95.10 i zamknęło mi ją dziś margin callem o godzinie 20:19 przy wartości 96.12 choć taka wartość nigdy nie nastąpiła (maksymalna byla 95.97). Co za tym idzie 15 pipsow roznicy, a spread jest 3 pipsy
Z góry dzięki za odpowiedź
Gdyż miałem otworzoną pozycje na USD/JPY, sell na 95.10 i zamknęło mi ją dziś margin callem o godzinie 20:19 przy wartości 96.12 choć taka wartość nigdy nie nastąpiła (maksymalna byla 95.97). Co za tym idzie 15 pipsow roznicy, a spread jest 3 pipsy
Rozszerzyli Ci spread jak były dane o stopach procentowych w USA i tyle. Ps wybrałeś fatalnego brokera do gryFovor pisze:Ja mam pytanie, jak można reklamować u nich źle zamkniętą pozycję?

Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein