Dźwignia 1:100 i bonusy dalej są, tylko trzeba konto pod Australię założyć. Nawet 30usd na start ci dadząForex-trader pisze:to ktokolwiek tam jeszcze gra??myslalem ze odkad zmniejszyli dzwignie i zabrali wszystkie pormocje z bonusami to juz nikt nie bedzie tam trejdowal BO PO CO... wszystkie atuty zniknely
zostalo tylko to z czego XM zawsze slynal. wysokie spready i zagrywki typowego MM-a
A trzeba było...zignorować i ciągnąć dalej. Rejestrowałem konto na próbe, czy się da i się da, konto pomyślnie zweryfikowane. Dostaniesz dźwignię 1:100, 50% bonus od depozytu i te ich punkty lojalnościowe do zbierania. Ale jeśli żadna z tych rzeczy cię nie interesuje, to lepiej pozostać pod FCA - przynajmniej masz zapewnioną rekompensate w razie wmeylo pisze:Jeśli spróbujesz otworzyć konto pod banderą AU wyskoczy powiadomienie o klientach z EU. Dalej nie ciągnąłem.
W sprawie reklamacji, nie chce mi się, bo to drobne były. Zdziwiło mnie, że takie coś się zdarzyło a dawno nie widziałem cudów.
Ten bonus to tylko do grania czy jest jakiś sposób na jego wypłatę ? I do czego te punkty lojalnościowe ?xhDog pisze:Dostaniesz dźwignię 1:100, 50% bonus od depozytu i te ich punkty lojalnościowe do zbierania.
Sprawdź jeszcze kolumny Prowizja, Swap.nemoofx pisze:otworzyłem na cfd pozycję długą 1 lota przy depozycie 1000pln wartość 109.00 $ 1 akcji zysk w punktach 0.7 w depozycie 820 pln około to jakim cudem zarobiłem 30 zł na całej dźwigni to jaką oni tam mają dźwignie , zysk powinien być 265 pln a nie 30 jak ich mam przez to rozumieć gdzie są moje demo pieniądze:)
Kompletny brak zrozumienia dźwigni oraz jak to działa. Podstawy kolego. O zysku nie decyduje wielkość depozytu zabezpieczającego. I jak widze to większość na forum nadal tego nie rozumie. Masakranemoofx pisze:otworzyłem na cfd pozycję długą 1 lota przy depozycie 1000pln wartość 109.00 $ 1 akcji zysk w punktach 0.7 w depozycie 820 pln około to jakim cudem zarobiłem 30 zł na całej dźwigni to jaką oni tam mają dźwignie , zysk powinien być 265 pln a nie 30 jak ich mam przez to rozumieć gdzie są moje demo pieniądze:)