Piotr Kurszewski
Business Development Manager

Nie do końca mnie satysfakcjonuje taka odpowiedź, ponieważ nadal nie wiem co oznacza skrajna sytuacja?XM-Polska pisze:Tu chodzi o naprawdę skrajne sytuacje, w którym dana osoba chce w nieuczciwy sposób skorzystać na bonusie inwestycyjnym. Mamy wielu inwestorów, którzy mają również rachunki rzeczywiste u innych brokerów i wszystko jest w porządku, bonusu nie zabieramy.
kaktus3000 pisze:Nie do końca mnie satysfakcjonuje taka odpowiedź, ponieważ nadal nie wiem co oznacza skrajna sytuacja?XM-Polska pisze:Tu chodzi o naprawdę skrajne sytuacje, w którym dana osoba chce w nieuczciwy sposób skorzystać na bonusie inwestycyjnym. Mamy wielu inwestorów, którzy mają również rachunki rzeczywiste u innych brokerów i wszystko jest w porządku, bonusu nie zabieramy.
Np. przeciwstawne pozycje na różnych kontach na EURUSD na 0.01 lot jest ok, ale czy taka sama para przy 50 lot już jest skrajną sytuacją?
Mogę prosić o jakiś przykład skrajnej sytuacji, ponieważ nadal nie wiem czy warto wpłacać większą ilość pieniędzy na konto, skoro i tak mogę stracić wszystkie wygenerowane zyski. Może bezpieczniej będzie nie korzystać z premii i mieć pewność, że nic wstecz nie skorygujecie.
Jeśli zdecyduję się na wpłatę własnych środków to faktycznie zrezygnuję z premii, ponieważ przeraża mnie zapis:XM-Polska pisze: ...Jesteśmy uczciwym brokerem i działamy w sposób fair odnośnie naszych Klientów.
W razie jakichkolwiek wątpliwości jak najbardziej zawsze można poprosić o niekorzystanie z promocji i o nieprzyznawanie bonusu.
A co bylo w mailu?neonisan pisze:Kpina i oszustwo - zweryfikowali wczoraj pozytywnie konto, zagrałem wczoraj na spadki Kangura na fali korekcyjnej i zarobiłem 40€ a dzisiaj konto zablokowane i przyszedł mail o nieprawidłowym korzystaniu z konta... LIPA
Proszę zauważyć, że dopuścił się Pan nieuczciwych praktyk odnośnie korzystaniu z przyznanego bonusu. Posługując się tym darmowym bonusem idealnie zhedgował Pan pozycję dokładnie w tym samym momencie korzystając z drugiego rachunku 111XXXX3. Takie działanie jest niezgodne z naszymi warunkami promocji, przez co oba te rachunki zostały przez nas zablokowane. Jesteśmy uczciwym brokerem i takiego samego traktowania oczekujemy od naszych Klientów.neonisan pisze:Kpina i oszustwo - zweryfikowali wczoraj pozytywnie konto, zagrałem wczoraj na spadki Kangura na fali korekcyjnej i zarobiłem 40€ a dzisiaj konto zablokowane i przyszedł mail o nieprawidłowym korzystaniu z konta... LIPA
i co, dalej uważasz że kpina i oszustwo?neonisan pisze:Kpina i oszustwo - zweryfikowali wczoraj pozytywnie konto, zagrałem wczoraj na spadki Kangura na fali korekcyjnej i zarobiłem 40€ a dzisiaj konto zablokowane i przyszedł mail o nieprawidłowym korzystaniu z konta... LIPA
A to mi się podobałoXM-Polska pisze: Proszę zauważyć, że dopuścił się Pan nieuczciwych praktyk odnośnie korzystaniu z przyznanego bonusu. Posługując się tym darmowym bonusem idealnie zhedgował Pan pozycję dokładnie w tym samym momencie korzystając z drugiego rachunku 111XXXX3.