Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
Z tego co pamiętam w tym narzędziu jest opcja wyłączenia ustawiania danego parametru. Ustaw go na false i nie powinno już go edytować.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
W opcji SL brak takiego parametru ,jest natomiast w BE
Witam
Ostatnio oglądał na bossa FX analizę indeksów mam pytanie czy ktoś wie co to są za wskaźniki koleś mówił coś o modelu Gappiego nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Zamieszam foto
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 4360_n.jpg
Ostatnio oglądał na bossa FX analizę indeksów mam pytanie czy ktoś wie co to są za wskaźniki koleś mówił coś o modelu Gappiego nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Zamieszam foto
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 4360_n.jpg
-
- Pasjonat
na tym screenie są 3 wskaźniki. W oknie na dole CCI, na wykresie 2 średnie kroczące a ta "kolorowa tęcza" to chyba jest GMMA jak sie nie myle.
w tym watku też był stosowany: http://forex-nawigator.biz/forum/gmma-i ... t3787.html
w tym watku też był stosowany: http://forex-nawigator.biz/forum/gmma-i ... t3787.html
Czy można w MT4 zamknąć część zlecenia poprzez SL, tzn. ustawić np. kilka stop lossów dla danej pozycji (częściowych). Jeśli nie to czy jakimś skryptem da się to zrobić?
Nie. Jeśli planujesz tak robić to trzeba podzielić sobie na początku pozycję na kilka (otworzyć kilka z mniejszymi wolumenami) i dodać im różne SLe.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jak na platformie MT4 przechodząc na niższy interwał nie gubić miejsca które nas interesuje? Ćwiczę sobie różne rzeczy na danych historycznych i co chwilę latam po całym wykresie.
-- Dodano: pn 14-04-2014, 20:12 --
Jak na platformie MT4 przechodząc na niższy interwał nie gubić miejsca które nas interesuje? Ćwiczę sobie różne rzeczy na danych historycznych i co chwilę latam po całym wykresie.
-- Dodano: pn 14-04-2014, 20:12 --
Wyłącz autoprzesuwanie i opcję obok, która nie pamiętam jak się nazywa...
na górnym pasku są ikony z osiami współrzędnych z czerwonym i zielonym trójkątem.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ktoś mi jasno wyjaśni o co chodzi ?:)
otóż przeglądam sobie ostatnio rynek CFD ( na XTB ) i patrzę sobie na akcje Google , w którymś tam momencie cena była około 1200 , później była wypłata Dywidendy i spadły o połowę , ale jak patrze na Nasdaq to te akcje nigdy nie miały ceny 1200 ;/;/ o co tu chodzi ?;/
otóż przeglądam sobie ostatnio rynek CFD ( na XTB ) i patrzę sobie na akcje Google , w którymś tam momencie cena była około 1200 , później była wypłata Dywidendy i spadły o połowę , ale jak patrze na Nasdaq to te akcje nigdy nie miały ceny 1200 ;/;/ o co tu chodzi ?;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
"Porównywarka ofert brokerów" - czy jest coś takiego?, aby nie trzeba było "skakać" od jednego do drugiego
broka i porównywać, który ma większą ofertę par walutowych.
broka i porównywać, który ma większą ofertę par walutowych.
Dziękuję i pozdrawiam.