Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
mam pytanie odnosnie MT4 mianowicie jak ustawić ikonki (tj tf-y, rysowanie linii itd) aby ustawione były poziomo a nie grupy ikonek jedne pod drugimi, nigdzie nie moge tego znaleźć, wszystkie ustawiają mi sie na górze po lewej stronie zamiast poziomo po całej szerokości. pozdrawiam
O to Ci chodzi?
Wystarczy przytrzymać myszką krótkie przerywane linie przy ikonkach i przenieść gdzie chcesz.
Wystarczy przytrzymać myszką krótkie przerywane linie przy ikonkach i przenieść gdzie chcesz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
dziekuje bardzo 

-
- Stały bywalec
Witam,
Chcialbym przegladnac historycznie jak powstaja swiece, jakim programem mozna to zrobic.
Nie chodzi mi o to jak powstaje swieca po swiecy bo to mozna w mt4 sprawdzic, ale np jak budowala sie swieca 5 min - od jej otwarcja do zamkniecia
Chcialbym przegladnac historycznie jak powstaja swiece, jakim programem mozna to zrobic.
Nie chodzi mi o to jak powstaje swieca po swiecy bo to mozna w mt4 sprawdzic, ale np jak budowala sie swieca 5 min - od jej otwarcja do zamkniecia
Sorry za banalne pytanie ale szukam konkretnej odpowiedzi, dlaczego handel na fx zamyka się w piątek o 22.00, skoro zaczyna się o 23 w niedzielę. W jednym z art. na onecie czytam ze handel trwa od godziny 23 do 23. Przy okazji, czy jakies instytucje handluja w weekend ?
Tutaj chodzi o to jak otwierają się i zamykają rynki.a.b. pisze:Sorry za banalne pytanie ale szukam konkretnej odpowiedzi, dlaczego handel na fx zamyka się w piątek o 22.00, skoro zaczyna się o 23 w niedzielę. W jednym z art. na onecie czytam ze handel trwa od godziny 23 do 23. Przy okazji, czy jakies instytucje handluja w weekend ?
Tutaj widać to bardzo ładnie:
http://www.stocktime.ru/en/index.html
Zaczyna Nowa Zelandia w niedzielę, a kończy USA w piątek. Jest tak zwany martwy czas na rynku pomiędzy tymi sesjami, gdzie wszystkie giełdy są zamknięte. 2 lub 1h.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Godziny handlu zależne są od brokera. Oanda umożliwia handel 24h/dobre 7 dni w tygodniu.
Cyb pisze:Godziny handlu zależne są od brokera. Oanda umożliwia handel 24h/dobre 7 dni w tygodniu.
Tylko to już sztuczny rynek. Automaty też mają taką funkcję, ale np Opcje Binarne u brokerów biorących kwotowania z Reutersa już nie działają.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
No w weekend sztuczny, ale może się zdziwić jak gdzieś z kolei zamkną mu rynek wcześniej. Stąd moja informacja, że jest to również zależne od brokera.
Cyb pisze:No w weekend sztuczny, ale może się zdziwić jak gdzieś z kolei zamkną mu rynek wcześniej. Stąd moja informacja, że jest to również zależne od brokera.
To fakt, że różnie może być.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów