Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Strzelam, że bilans u nich to ilość wolnych środków, czyli niezaangażowanych do otwarcia pozycji. Natomiast kapitał to bilans rachunku uwzględniający zysk/stratę z otwartych pozycji - tylko i wyłącznie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jak zamykasz na minusie to musi iść w dół... 
Patrz na Kapitał i tyle.

Patrz na Kapitał i tyle.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
W prawym dolnym rogu MT4 masz ilość wymiany danych podanych w kb. Wszystko zależy od ilości otwartych wykresów, wykonywanych akcji, zmiany interwałów (dane muszą się pobrać), ilości par wyświetlanych w kwotowaniach itd. itp.under87 pisze:intensywnie zastanawiam się nad wyborem odpowiedniego pakietu danych - chodzi mi o internet mobilny. może mi ktoś powiedzieć ile transferu "zrzera" platforma MT4 ? czy wystarczy mi pakiet 3 Gb zakładając że korzystam z platformy średnio 5 godzin dziennie?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu