Nie. Zlecenie zostanie zrealizowane po pierwszej możliwej cenie gdzie znajdzie się druga strona transakcji - tak właśnie wygląda rynek.brother pisze:ale czy jest sposób na uniknięcie ryzyka poślizgu przy SL?
Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- freshman89
- Gaduła
Dlaczego we wskazniku AC nalozony stoch ma linie o wartosci 0 raz np po srodku tego wskaznika a np na innej walucie gdzie indziej np pod linia 80 lub blisko nad 20 ?
Ostatnio zmieniony 04 gru 2011, 18:23 przez freshman89, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki za odpowiedź
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Zdecydowanie instytucje finansowe.temek pisze:1) Kto na rynku obraca większym kapitałem, banki i inne instytucja zajmujące się spekulowaniem, czy indywidualni gracze ?
Tak tylko przeważnie jest to już o wiele wyższa liga i na pewno nie są to strategie odpalane na MT4temek pisze:2) Czy takie firmy używają EA ?

W zależności od instrumentu i jego aktualnej płynności kwoty się zmieniają.temek pisze:3) Jak dużą pozycją muszę wejść aby ruszyć kurs o 1 pips ?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Mam takie pytanie, jak na platformie MT4 rysować krótkie linie ukośne. Nie chodzi mi o te długie linie trendów. I jeszcze jedno jak uzyskać różnego rodzaju opcje graficzne na wykresach np kolorowe kółeczka na końcach świec. Wiem, że można doinstalowywać różne dodatki. Tam mogę znaleźć takie opcje? Można to instalować na platformach demo?
polecam stronę: http://www.macronext.pl/strona.php?p=1
ładnie wszystko opisane, kiedy, o której będą dane jakie są prognozy i o odpowiedniej godzinie umieszczają ogłoszone wyniki
ładnie wszystko opisane, kiedy, o której będą dane jakie są prognozy i o odpowiedniej godzinie umieszczają ogłoszone wyniki