Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Witam. mam takie pytanie dotyczące serwisu myfxbook , a dokładnie chciałbym wiedzieć na jakiej podstawie wyliczane jest Probability of Loss. Bardzo zaciekawiło mnie moje prawdopodobieństwo Przegranej w niemal 100% 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"There are no open and closed economies - only open and closed economists"
J. Orlin Grabbe (1947-2008)
Counter-trend Trading
J. Orlin Grabbe (1947-2008)
Counter-trend Trading
dokladnie to nei wiem ale podejrzewam że pomieszane jest to z profit faktorem.. powiem ci ze to za bardzo nie odzwierciedla rzeczywistości. Wg mnie o wile ważniejszy jest 3 wiersz: CONSECUTIVE LOSING TRADES...under87 pisze:Witam. mam takie pytanie dotyczące serwisu myfxbook , a dokładnie chciałbym wiedzieć na jakiej podstawie wyliczane jest Probability of Loss. Bardzo zaciekawiło mnie moje prawdopodobieństwo Przegranej w niemal 100%
Pieniądze są krwią tego świata...
-
- Gaduła
Jak wypełnic PIT?ZG. Mam kontow w AM. Podałem Estonie, kwota dochochu moze być na -? Bo czytałem, ze nie moze być, miejsce zapłaty podadku za granicą zostawiłem wolne. To wszystko? Czy mógłby mi ktoś doradzić
Bo wyskakuje mi, ze nie moge zostawić pustego pola jakiegos ale nie wiem jakiegos a w drodze elminajci lipa jakas ;p

NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.
- freshman89
- Gaduła
-
- Gaduła
SzybkiSzmal pisze:Jak wypełnic PIT?ZG. Mam kontow w AM. Podałem Estonie, kwota dochochu moze być na -? Bo czytałem, ze nie moze być, miejsce zapłaty podadku za granicą zostawiłem wolne. To wszystko? Czy mógłby mi ktoś doradzićBo wyskakuje mi, ze nie moge zostawić pustego pola jakiegos ale nie wiem jakiegos a w drodze elminajci lipa jakas ;p
Przeczytałem prawie bardzo uwaznie cały wątek Forex a podatki i lipa, niczego normalnego, zdecydowanego tam nie znalazłem, duzo jest bezsensownych teori o dymaniu US czy tez historii najinteligentniejszych traderow swiata z obchodzenia rzeczywistoci np. przez nie wykazanie skąd ma się kaseHunterPL pisze:warto rozliczać się ze strat później przysuguje ulga od zysków kapitalowych... gdzies na tym forum jest wątek o tym poszukaj...freshman89 pisze:jak chcesz sie rozliczyc ze srodkow, ktorych nie masz, skoro masz minus?

NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.
Szybki Szmal zawsze jak się dowiesz wszystkiego możesz tam napisać. A o dymaniu US to rzeczywiście bujda. Bo jeśli tam chodzisz to nie wydymasz na dłuższa metę. Ale jeśli tam nie chodzisz bo nie musisz... to juz zupełnie co innego.
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.
-
- Gaduła