Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Magpie

Nieprzeczytany post autor: Magpie »

Witam mam problemy z założeniem my fxbook czy mógłby ktoś napisać krok po kroku jak to dziadostwo założyć.

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

Solą życia jest kasa.

Awatar użytkownika
under87
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: under87 »

Witam. mam takie pytanie dotyczące serwisu myfxbook , a dokładnie chciałbym wiedzieć na jakiej podstawie wyliczane jest Probability of Loss. Bardzo zaciekawiło mnie moje prawdopodobieństwo Przegranej w niemal 100% :?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"There are no open and closed economies - only open and closed economists"
J. Orlin Grabbe (1947-2008)

Counter-trend Trading

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: HunterPL »

under87 pisze:Witam. mam takie pytanie dotyczące serwisu myfxbook , a dokładnie chciałbym wiedzieć na jakiej podstawie wyliczane jest Probability of Loss. Bardzo zaciekawiło mnie moje prawdopodobieństwo Przegranej w niemal 100% :?
dokladnie to nei wiem ale podejrzewam że pomieszane jest to z profit faktorem.. powiem ci ze to za bardzo nie odzwierciedla rzeczywistości. Wg mnie o wile ważniejszy jest 3 wiersz: CONSECUTIVE LOSING TRADES...
Pieniądze są krwią tego świata...

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

Jak wypełnic PIT?ZG. Mam kontow w AM. Podałem Estonie, kwota dochochu moze być na -? Bo czytałem, ze nie moze być, miejsce zapłaty podadku za granicą zostawiłem wolne. To wszystko? Czy mógłby mi ktoś doradzić :wink: Bo wyskakuje mi, ze nie moge zostawić pustego pola jakiegos ale nie wiem jakiegos a w drodze elminajci lipa jakas ;p
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

jak chcesz sie rozliczyc ze srodkow, ktorych nie masz, skoro masz minus?

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: HunterPL »

freshman89 pisze:jak chcesz sie rozliczyc ze srodkow, ktorych nie masz, skoro masz minus?
warto rozliczać się ze strat później przysuguje ulga od zysków kapitalowych... gdzies na tym forum jest wątek o tym poszukaj...
Pieniądze są krwią tego świata...

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

SzybkiSzmal pisze:Jak wypełnic PIT?ZG. Mam kontow w AM. Podałem Estonie, kwota dochochu moze być na -? Bo czytałem, ze nie moze być, miejsce zapłaty podadku za granicą zostawiłem wolne. To wszystko? Czy mógłby mi ktoś doradzić :wink: Bo wyskakuje mi, ze nie moge zostawić pustego pola jakiegos ale nie wiem jakiegos a w drodze elminajci lipa jakas ;p
HunterPL pisze:
freshman89 pisze:jak chcesz sie rozliczyc ze srodkow, ktorych nie masz, skoro masz minus?
warto rozliczać się ze strat później przysuguje ulga od zysków kapitalowych... gdzies na tym forum jest wątek o tym poszukaj...
Przeczytałem prawie bardzo uwaznie cały wątek Forex a podatki i lipa, niczego normalnego, zdecydowanego tam nie znalazłem, duzo jest bezsensownych teori o dymaniu US czy tez historii najinteligentniejszych traderow swiata z obchodzenia rzeczywistoci np. przez nie wykazanie skąd ma się kase :lol: a nic konkretnego tam nie ma. Wielki syf, wiele nudnych czasami zalosnych postów :!:
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mavratus »

Szybki Szmal zawsze jak się dowiesz wszystkiego możesz tam napisać. A o dymaniu US to rzeczywiście bujda. Bo jeśli tam chodzisz to nie wydymasz na dłuższa metę. Ale jeśli tam nie chodzisz bo nie musisz... to juz zupełnie co innego.
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Napisałeś tak rzeczowo, ze to rozwiązuje moj problem dogłębnie. :mrgreen: Ale ciekawe, ciekawe, no w sumie to moze i racja :)

ODPOWIEDZ