Wsparciem i trendem
Kogo jak kogo, ale polbanda to jeden z użytkowników dla których jeszcze zaglądam na to forum, wniósł ogrom dobrych rzeczy, analiz, przemyśleń, statystyk. Nie szło z racjonalnymi argumentami to poleciał ban. Żałosne, mod w mysl że zasady - nie koniecznie racjonalne, ale które zostały wymyślone, tylko po to żeby czegoś przestrzegać obowiązują szablonowo i po interpretacji własnego widzimisię daje zakaz pisania bez wcześniejszych ostrzeżeń jest po prostu za długo na stołku, nabierając zbyt dużej mocy własno-ustawodawczej...
Wszystko to trzymając się starego porzekadła zza wschodniej granicy 'dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie' gratuluje.
Wszystko to trzymając się starego porzekadła zza wschodniej granicy 'dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie' gratuluje.
Hope for the best, plan for the worst.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Proszę sobie przeglądnąć dzisiejszy wątek DT od początku.
Zobaczyć jak został zaśmiecony obrazkami które nic kompletnie nie miały wspólnego z FX.
Dostał tygodniowy zakaz pisania za to.
Normalnie namawiacie mnie do bycia stronniczym. Jak ktoś ma odpowiadające wam analizy to mam go traktować inaczej?
A ja myślałem że to forum powinno być niezależne.
Nie on pierwszy i nie on ostatni dostał zakaz pisania.
Jakoś userzy potrafią to zaakceptować i odczekują swoje i po ochłonięciu piszą dalej.
Cały czas słyszę dookoła że ban poleciał. Ano poleciał ale za multikonto.
Co miałem nie dać? Dla mnie nie ważne jest komu.
Czy to przedstawiciel broka, czy wybitny user czy początkujący.
Nigdy nie robiłem wyjątków w tej sprawie.
Odczekałby tydzień i byłoby po sprawie.
Do tego nie wszyscy widzieli posty pod moim adresem bo usunąłem.
Na PW się ze mną nie skontaktował, ja zaś osobiście bym do niego nie napisał po tym jak ujawnił korespondencje od Tig3r'a.
PW - znaczy PRYWATNA wiadomość a nie publiczna.
Pozdrawiam
Darek
ps. może to trochę wytłumaczy jego sposób zachowania
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 220#332220
Zobaczyć jak został zaśmiecony obrazkami które nic kompletnie nie miały wspólnego z FX.
Dostał tygodniowy zakaz pisania za to.
Normalnie namawiacie mnie do bycia stronniczym. Jak ktoś ma odpowiadające wam analizy to mam go traktować inaczej?
A ja myślałem że to forum powinno być niezależne.
Nie on pierwszy i nie on ostatni dostał zakaz pisania.
Jakoś userzy potrafią to zaakceptować i odczekują swoje i po ochłonięciu piszą dalej.
Cały czas słyszę dookoła że ban poleciał. Ano poleciał ale za multikonto.
Co miałem nie dać? Dla mnie nie ważne jest komu.
Czy to przedstawiciel broka, czy wybitny user czy początkujący.
Nigdy nie robiłem wyjątków w tej sprawie.
Odczekałby tydzień i byłoby po sprawie.
Do tego nie wszyscy widzieli posty pod moim adresem bo usunąłem.
Na PW się ze mną nie skontaktował, ja zaś osobiście bym do niego nie napisał po tym jak ujawnił korespondencje od Tig3r'a.
PW - znaczy PRYWATNA wiadomość a nie publiczna.
Pozdrawiam
Darek
ps. może to trochę wytłumaczy jego sposób zachowania
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 220#332220
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
-
- Uczestnik
a FORUM NIEZALEŻNE to takie, gdzie nie ma CENZURY i zakazu wrzucania linków do innych stron
nikogo nie obrażałem
przestrzegałem netetykiety itd
nie wrzucalem linkow reklamowych ,komercyjnym a dostalem za to reprymende wiec upublicznilem to jak wyglada forum niezalezne (PW od Tig3ra) i jak sie traktuje uczciwych ludzi ktorzy chca dzielic sie wiedzą/.
i odczep sie kolego od postu z tabletkami
nie nasmiewaj sie z cudzych chorób i problemów
tylko nie unoś się dumą i nie kasuj tego posta...
chyba ze boisz się prawdy
nikogo nie obrażałem
przestrzegałem netetykiety itd
nie wrzucalem linkow reklamowych ,komercyjnym a dostalem za to reprymende wiec upublicznilem to jak wyglada forum niezalezne (PW od Tig3ra) i jak sie traktuje uczciwych ludzi ktorzy chca dzielic sie wiedzą/.
i odczep sie kolego od postu z tabletkami
nie nasmiewaj sie z cudzych chorób i problemów
tylko nie unoś się dumą i nie kasuj tego posta...
chyba ze boisz się prawdy
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Hehehe no i widzę że przeniosłeś się właśnie na takie forum na którym obowiązuje absolutny zakaz wrzucania klikalnych linkówpolbanda777 pisze:to takie, gdzie nie ma CENZURY i zakazu wrzucania linków do innych stron

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
U mnie można linkować gdzie się chce czego nie można tutaj robić,
U mnie można wstawiać obrazki do postów czego tutaj nie można robić,
U mnie można pisać posta pod postem czego tutaj nie można robić,
Itd, itd
Tak więc zapraszam wszystkich zainteresowanych.
Co do linków klikalnych jest to moja prośba a nie rozkaz, jak forum osiągnie pierwsze miejsce w google wtedy linki klikalne nie będą stanowiły żadnego problemu.
Aha i jeszcze jedno, nie ingeruje w treści postów, tematów tak więc można rozmawiać śmiało na każdy temat.
U mnie można wstawiać obrazki do postów czego tutaj nie można robić,
U mnie można pisać posta pod postem czego tutaj nie można robić,
Itd, itd
Tak więc zapraszam wszystkich zainteresowanych.
Co do linków klikalnych jest to moja prośba a nie rozkaz, jak forum osiągnie pierwsze miejsce w google wtedy linki klikalne nie będą stanowiły żadnego problemu.
Aha i jeszcze jedno, nie ingeruje w treści postów, tematów tak więc można rozmawiać śmiało na każdy temat.
Zabawie jest patrząc z boku na to wszystko, widzieć ewolucję władzy, tak od wieków powtarzane słowa, że ludzie jej doświadczeni potrafią zmienić się nie do poznania. Od wydawania obiektywnych opinii, nawet udzielania rad, wsparcia, demokratycznego uznawania win według woli ludu, po ściśle subiektywne karanie w efekcie despotycznych spazmów. Tak jak uzależniony nie widzi że już zaszedł za daleko i twierdzi że może w każdej chwili skończyć, a uświadomić mu to może tylko silny impuls tak myślę przekonanie o nie stronniczości wśród modów wciąż jest obecne i całkiem silnie zakorzenione. Dalsza polemika jest więc zbędna, dlatego ograniczę się do wyrażania opinii. A zgodnie z nią, czego byłem światkiem, to nie tyle nawet prowokacji, co kuksańca ze strony polbandy. Zaczepka przez którą chciał zmusić do podania racjonalnych argumentów zakazu trzymania linków w stopce? Bezsilność karzącej mocy tego forum posunęła (ich/go? - bo nie wiem ilu modów za tym stoi) do czynów, które najgorzej o niej świadczą. Są użytkownicy, co do których okazywano więcej pobłażliwości, kłócąc ze sobą użytkowników, prowokując najbardziej prymitywne zachowania, zaśmiecając znacznie bardziej, częściej i gęściej czasówki - które ze swojego założenia są już jakby drugą kategorią postów. Otrzymywali oni ostrzeżenia, a nawet ostrzeżenia przed ostrzeżeniem, ale nie widziałem nikogo kto miał otwarcie wprost przeciwne zdanie do moda żeby długo tu popisał.
Wytykać choroby? Śmiać się nich? Są inne sposoby podważenia wiarygodności, wyśmiania pobudek oponenta-bo tym się tu stał.
I o ile innych modów, przez ich bardzo małą dawkę wpojonych norm społecznych, aroganckie, nieraz szczeniackie i niedojrzałe zachowanie po prostu ignorowałem, tak tutaj jest mi niezmiernie przykro oglądać kolejną metamorfozę ...
Wytykać choroby? Śmiać się nich? Są inne sposoby podważenia wiarygodności, wyśmiania pobudek oponenta-bo tym się tu stał.
I o ile innych modów, przez ich bardzo małą dawkę wpojonych norm społecznych, aroganckie, nieraz szczeniackie i niedojrzałe zachowanie po prostu ignorowałem, tak tutaj jest mi niezmiernie przykro oglądać kolejną metamorfozę ...
Hope for the best, plan for the worst.
daromanchester Prawda jest taka ze jestesśt troche dziwny. Miales cos zalatwic z moim tematem w offtopie ktory usuneliscie. I co? i Nic. Yogiego na gg zapytalem jakies 20 razy co mozna pisac w dziale offtop. Wkoncu mnie zablokował
Sami nie wiecie co gdzie mozna. wszystko zalezy od aktualnego widzimisie modaratora i jego obecnego nastroju. Ostrzezenie za slowo " z dupy " ktore jest niby wulgarne. Odpowiedz od dajecego ostzrezenie czyli CYBa " jak sie nie podoba do do głownego moda" ide do glownego moda czyli tig3ra a on mi pisze ze czekalem specjalnie az post zniknie. Ale nikt nie popatrzy ze "dupa " wulgaryzmem nie jest.....
Sami nie wiecie co gdzie mozna. wszystko zalezy od aktualnego widzimisie modaratora i jego obecnego nastroju. Ostrzezenie za slowo " z dupy " ktore jest niby wulgarne. Odpowiedz od dajecego ostzrezenie czyli CYBa " jak sie nie podoba do do głownego moda" ide do glownego moda czyli tig3ra a on mi pisze ze czekalem specjalnie az post zniknie. Ale nikt nie popatrzy ze "dupa " wulgaryzmem nie jest.....
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...