Wsparciem i trendem

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
polbanda

Nieprzeczytany post autor: polbanda »

I jeszcze poszczególne pary.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Q600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Q600 »

no to mnie zabiles
nie umiem hedgowac i sie boje

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

Za obrażanie i wulgaryzmy użytkownik Kuba... (jakiś tam) dostał stałego bana

polbanda

astra pisze:Kuba... (jakiś tam)
...Brzeziński.

Awatar użytkownika
snajperrr9
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: snajperrr9 »

Heja co myślisz o wejściu w longa na EURGBP, moment wydaje się idealny.

I grube wsparcie na 0,8855
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

polbanda

snajperrr9 pisze:moment wydaje się idealny
JAK SIE WYDAJE IDEALNY TO NIE ZADZIALA W WIEKSZOSCI PRZYPADKOW :)
to podpucha dla Twego mozgu ktory po zauwazeniu takiej "idealnej sytuacji" oddaje panowanie emocjom i przez to zwiekszasz zaangazowanie na beznadziejnej pozycji
[oczywiscie nie mowie tego do Ciebie; pisanie w drugiej osobie jest dla mnie bardziej wymowne; wiec prosze bez urazy; traktuj to, ze ja gadam sam ze sobą i pisze w drugiej osobie do swego drugiego "ja"] :lol:

Obrazek
...to sie nie uda bo wszyscy mali to widzą; a grubi grają przeciwko małym a nie z nimi :P

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Witam. Polbanda muszę pochawić Cie za dziennik, fajnie się czyta, w szczególności bardzo dobrze opisujesz dany screen. Bez słów wiadomo o co chodzi.. Dziennik nie jest wyznacznikiem mojej gry ale z przyjemnościa czytam. Trzymaj tak dalej. Pozdrawiam.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
bud fox
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: bud fox »

polbanda pisze: ...to sie nie uda bo wszyscy mali to widzą; a grubi grają przeciwko małym a nie z nimi :P
Polbanda a ja uważam, że jeśli widoczna jest jakaś formacja cenowa (harmoniczna, czy jaka kolwiek :p) która jest rozpoznawalna przez gro inwestorów, to otworzą pozycje i wypchną cenę w oczekiwanym kierunku :D

EDIT: Nie chodzi tutaj o pytanie snajpera tylko o idee, (ideę), -> nie wiem jak to się pisze :D
Życzę wszystkim wolności i sukcesów!

polbanda

thefear pisze:Witam. Polbanda muszę pochawić Cie za dziennik, fajnie się czyta, w szczególności bardzo dobrze opisujesz dany screen. Bez słów wiadomo o co chodzi.. Dziennik nie jest wyznacznikiem mojej gry ale z przyjemnościa czytam. Trzymaj tak dalej. Pozdrawiam.
Dziękuję za miłe słowo :)

bud fox pisze:a ja uważam, że jeśli widoczna jest jakaś formacja cenowa (harmoniczna, czy jaka kolwiek) która jest rozpoznawalna przez gro inwestorów, to otworzą pozycje i wypchną cenę w oczekiwanym kierunku
ja nie mysle zyczeniowo; formacje sprawdzaja sie ksiazkowo w polowie przypadkow. staram sie myslec jak grubas czyli jak tu wyrolowac płotki. KAŻDY widzi tę LT. na pewno beda grube testy w dol (cienie na d1 czy h4 ale to nie pojdzie tak prosto...

polbanda

EURGBP
Wygląda bardzo ładnie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ