JAK SIE WYDAJE IDEALNY TO NIE ZADZIALA W WIEKSZOSCI PRZYPADKOWsnajperrr9 pisze:moment wydaje się idealny
Polbanda a ja uważam, że jeśli widoczna jest jakaś formacja cenowa (harmoniczna, czy jaka kolwiekpolbanda pisze: ...to sie nie uda bo wszyscy mali to widzą; a grubi grają przeciwko małym a nie z nimi
Dziękuję za miłe słowothefear pisze:Witam. Polbanda muszę pochawić Cie za dziennik, fajnie się czyta, w szczególności bardzo dobrze opisujesz dany screen. Bez słów wiadomo o co chodzi.. Dziennik nie jest wyznacznikiem mojej gry ale z przyjemnościa czytam. Trzymaj tak dalej. Pozdrawiam.
ja nie mysle zyczeniowo; formacje sprawdzaja sie ksiazkowo w polowie przypadkow. staram sie myslec jak grubas czyli jak tu wyrolowac płotki. KAŻDY widzi tę LT. na pewno beda grube testy w dol (cienie na d1 czy h4 ale to nie pojdzie tak prosto...bud fox pisze:a ja uważam, że jeśli widoczna jest jakaś formacja cenowa (harmoniczna, czy jaka kolwiek) która jest rozpoznawalna przez gro inwestorów, to otworzą pozycje i wypchną cenę w oczekiwanym kierunku