ale bank na analityka Fx by Cie nie zatrudnił z takimi wynikami

Jak napisalem juz wczesniej - juz sobie poradzilemPitmaster pisze:Myślę że w mql tego się nie zrobi...
Mam kilka pomyslowPitmaster pisze:A jak chcesz garch wykorzystać ?? to sa modele prognozujące wariancje...
hehe nie zupelniechojnak pisze:Czy ma się 'nie odzywać' tylko i wyłącznie dlatego, że ma cywilną odwagę publikować swój statement z fxbooka pomimo dużych strat ?
skat ty koleś możesz wiedzieć co ja wiemHunterPL pisze:mysle ze ona wie wiecej od ciebie rambo mimo tych wynikow wiec siedz cicho... znalazl sie geniusz FX ktory bedzie wszystkich obrazal...fx_rambo pisze:wiem wiem
poprostu to nie było śmieszne. dobra dajmy spokój zeszliśmy z wątku...fx_rambo pisze:skat ty koleś możesz wiedzieć co ja wiemHunterPL pisze:mysle ze ona wie wiecej od ciebie rambo mimo tych wynikow wiec siedz cicho... znalazl sie geniusz FX ktory bedzie wszystkich obrazal...fx_rambo pisze:wiem wiem
jak się na żartach mruku nie znasz to się nie wtrącaj
wow, jak nie programujesz to skąd możesz wiedzieć co jest do zaprogramowania a co nie w MQL?Pitmaster pisze:Nie programuje ale co nieco wiem o ekonometrii.
Już Ci napisałem: chociażby do zarządzania ryzykiem... Tj. do podejmowania decyzji czy otworzyć pozycję czy nie a jeśli tak to jakiej wielkości? 1 lot czy 0,1 lota?Pitmaster pisze:Zaproponuj jak chcesz garch użyć aby zarabiać na forexie.