Witam serdecznie,
czy są jakieś wskaźniki, które niezbędnie trzeba wgrać do programu MetaTrader 4? (takie które zwyczajnie ułatwiają życie)
Jeśli tak to jakie?
Zaznaczam, że nie chodzi mi tutaj o rozbudowane strategie tylko np. wyświetlanie na wykresie aktualnych sesji na świecie itp.
Pozdrawiam i miłego dnia
Wskaźniki do MT4
Re: Wskaźniki do MT4
Zależy czego potrzebujesz. Często korzysta się ze wskaźników informujących o czasie pozostałym do zamknięcia świecy, wyświetlającego wartość spreadu, bilansu wyrażonego w pipsach na wykresie i innych. Ale moja rada jest taka - nie sugeruj się innymi tylko sam sprecyzuj swoje potrzeby.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dobra uwaga ale chciałem spytać tylko orientacyjnie.
Jeśli chciałbym zobaczyć te wskaźniki wymienione wyżej to gdzie je znajdę? Tutaj na forum czy może jest jakaś strona internetowa typu baza danych wszystkiego do mt4?
Pozdrawiam
Jeśli chciałbym zobaczyć te wskaźniki wymienione wyżej to gdzie je znajdę? Tutaj na forum czy może jest jakaś strona internetowa typu baza danych wszystkiego do mt4?
Pozdrawiam
I na forum, i w sieci. Tyle, że żeby je znaleźć musisz wiedzieć czego konkretnie chcesz
. Akurat konkretnie te trzy które wymieniłem są też u mnie na stronie w zakładce Download.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dzięki za pomoc, można zamknąć temat